Travel

Kitzbuhel, Austria

DCIM100GOPRO
It’s been a while since we came home, but here are the beautiful photos from our short winter vacation in Kitzbuhel, Austria. We stayed in the beautiful spa hotel Bichlhof that has a breathtaking view over the mountains.

We had a super chilly vacation full of spa days, beautiful morning breakfasts with a view and lots of delicious dinners. As we went with our daughter Emilia, we couldn’t go skiing, but we found a 3.8 km long toboggan near the city we stayed in and enjoyed it for some hours. We were all so excited and Emilia seemed to love snow finally, as she was afraid of it.

Enjoy the beautiful sunny photos and note this city as a winter destination for future, because it is beautiful and has all the adjustments for winter sports lovers.

[RO] A trecut ceva timp de cînd ne-am întors din vacanța de iarnă, dar vreau neapărat să vă povestesc un pic despre experiența noastră din Austria.

Am mers pentru prima dată la munte în această țară și am optat pentru orășelul Kitzbuhel, pentru priveliștile superbe și condițiile favorabile create pentru iubitorii sporturilor de iarnă ale acestuia. Nu vă axați anume pe acest oraș din Austria, pentru că acolo absolut orice orășel în raza a 50 de km este cu vederi superbe către munții Alpi și cu cele mai bune condiții de skiat si odihnit.

În Kitzbuhel am stat în superbul spa hotel Bichlhof, care are niște vederi uimitoare și care ne-a bucurat cu condiții minunate de relaxare.

Și pentru că eram în trei, nu am putut skia, dar în unul din orașele apropiate nouă am găsit un tobogan din vîrful muntelui care avea o lungime de 3.8 km. Am închiriat doua sănii și am savurat acel tobogan din plin. Nici acum nu pot uita extazul de pe fața Emiliei, frumusețea din vîrf și cabana de la mijlocul toboganului care ne-a întîmpinat cu mult soare și o bere bună.

Experiența a fost una extrem de plăcută și obositoare. Data viitoare optăm tot pentru Austria, DAR mergem cu avionul!

Savurați aceste poze pline de soare!

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

IMG_4412

The beautiful view from the hotel
The beautiful view from the hotel
Our hotel
Our hotel

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

IMG_6195

IMG_6197

IMG_6241

City center of Kitzbuhel
City center of Kitzbuhel

IMG_6253

IMG_6296

The view from the toboggans
The view from the toboggans

IMG_6319

Processed with VSCOcam with f2 preset

IMG_6335

IMG_6347

IMG_6397

IMG_6403

Comments

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*