Different

My Photobook

IMG_3409
Aren’t our memories the best gift of all?

There’s no doubt about it, and nowadays it’s easier to take them with us anywhere. Now we can create our own photobooks with all the memories we would like to keep.
That’s why I created my own Photobook for my beauty salon with all our works in it. It’s gonna be a memory for me and my team and an example for all our future clients.
I created my own photobook on myphotobook.md and it was an easy and interesting process.

They also have a giveaway for you guys. You just need to:
1. Like their Facebook page,
2. Share the page on your wall,
3. Answer bellow in a comment on this question: “What gift would you like to receive this Christmas?”

The winner, chosen randomly will have the chance to create its own photobook.

[RO] Oare nu sunt memoriile noastre cel mai bun cadou pe care și l-ar dori oricine?

Fără îndoială că memoriile sunt acele clipe, care ne crează pe noi ca oameni si ne definesc în timp. Anume din acest motiv, ele trebuie păstrate si revizuite în momentele de dor sau greutate.

Aici ne vin în ajutor MyPhotoBook.md. Ei ne oferă posibilitatea creării cărților personalizate cu toate amintirile noastre. În așa mod, amintirile vor fi captivate într-o carte, care va rezista în timp si nu se va pierde prin dulap, cum pățim cu pozele vechi.

Cartea puteți să v-o creați singuri pe site-ul lor, iar dacă nu vă descurcați, puteți să-i contactați pe pagina lor de Facebook si ei personal vă vor ajuta.

Eu mi-am creat prima carte pentru Salonul meu în care am adunat toate proiectele noastre si toate lucrările noastre pe mulți dintre clienții noștri. Cred că va fi o amintire pe măsură si un ghid pentru viitorii noștri clienți. Calitatea acesteia este una deosebit de bună, culorile aprinse și însăși cartea inedită.

Dacă vi s-a părut interesantă această opțiune de păstrare a amintirilor, atunci să știți că myphotobook.md vine cu un cadou pentru cititorii mei. Ei oferă în dar o carte în valoare de 500 de lei pe care puteți să v-o creați exact cum vă doriți.

Regulile sunt simple:

1. Să puneți like la pagina de Facebook myphotobook,
2. Să faceți share la pagina pe wall-ul tau,
3. Să răspundeți mai jos printr-un comentariu la întrebarea: “Ce cadou vă doriți de Crăciun?”

Baftă!

IMG_3406

IMG_3414

IMG_3439

IMG_3447

Comments

12 Comments

 1. De Craciun îmi doresc doar ca familia să fie sănătoasă si alaturi de mine <3

  • De Creciun cel mai frumos cadou pentru mine se va implini anul acesta, o sa fiu impreuna cu familia si pozele de la Creciun vreau sa le am in fotocartea cadou.)))

 2. Imi doresc acest craciun sa fie unul plin de amintiri frumoase pentru noi alaturi de mikutza noastra de doar citeva luni!

 3. Mi-as dori familia sanatoasa si fericita!!
  Si desigur sarbatori pe masura!!

 4. nu-mi doresc decât sănătate şi pace în familia mea :)

 5. as dori sa se termine reparatia din casa))) si desigur sa fim cu totii sanatosi si fericiti!!! si as fi nespus de fericita sa cistig un photobook in care sa-i avem pe copilasii nostri dragi…

 6. De Craciun imi doresc in primul rind, prezenta oamenilor dragi, zimbetele pe chipurile lor, sanatate atit pentru mine, cit si pentru ei. In al doilea rind, imi doresc o fotocarte cu cele mai desavirsite amintiri alaturi de cei mai scumpi oameni pentru mine ! ♥

 7. De Craciun cel mai frumoas cadou ar fi noutatea ca familia noastra urmeaza a se mari cu inca un membru :)..

 8. Cadoul cel mai bun pentru mine, este sa-i vad fericiti pe cei dragi!!!

 9. Eu de craciun imi doresv ca familia sami fie sanatoasa!

 10. De Craciun as dori in primul rind, sa fim toata familia impreuna, si in toti anii ce urmeaza sa fie toata lumea sanatoasa, sa se intoarca acasa toate mamicile care si-au lasat copii si au plecat la munca peste hotare. si sa fie pace in tara noastra ;) si acum pot sa zic ca cu mare drag mi-as dori o fotocarte cu multe poze a intregii familii :)

 11. Tatiana Simonov

  De Craciun imi doresc ca toti sa fim mai buni :) si muuuuuuuulte poze cu nepotelul meu Andrei <3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*