Fashion

Autumn Cozyness

IMG_2734

What is there not to love about autumn? The weather is perfect, not too cold and not too warm, everything that surrounds us is in golden and dark yellow shades. And the fact that there is sun every single day, makes this season just magnificent.

All you need in such amazing weather conditions is a cozy sweater and a new hair color :)). Well, the hair color is not necessary, but I love how mine ended up.

Take a look and let me know what you guys think about it.

Btw, get all this pastel look at Zara.

[RO] Cred că am mai zis-o, dar o s-o repet, toamna este anotimpul meu preferat. Timpul perfect, care nu e nici rece , dar nici cald, mă face să mă simt comod, liber si îmi oferă posibilitatea de a purta diverse haine din garderoba mea. Frumosusețea aurie, care ne-o oferă acest anotimp este pur si simplu magnifică. Te face să fii romantic si mai blînd nu stiu cum.

Absolut tot ce e legat de toamnă este perfect. Uneori tot de ce ai nevoie în acest sezon este un pulover cald, cald, dar si o nouă culoare la păr. Mă rog, ultima nu e atît de necesară, dar asa suntem noi femeile. Uneori, vrem o nuanță în păr care să corespundă anotimpului de afară.

Vedeți mai jos una din ținutele mele tomnatice si să stiți că găsiți toate aceste piese la Zara.

IMG_2700

IMG_2708

IMG_2751

IMG_2711

IMG_2734

IMG_2741

IMG_2754

Comments

16 Comments

 1. orice culoare n-ai avea,tot frumoasa esti!Dar spune-mi te rog ce nuanta este asta,ca vreau si eu asa mai naturala,si sunt in dilema.multumesc.

 2. Foarte frumosi pantalonii scurti! Si eu ador “cozynnes-ul” toamnei, cand te poti juca cu diferite texturi, poti purta pulovere oversized cu sandale, numai creativitatea este limita.:)

 3. interesanta combinatie de piese!

 4. Foarte fain si cozy puloverul. Cu parul ai dreptate, si eu il vopsesc in concordanta cu sezonul.

  Toamna asta este … rosu:

  http://the–street.blogspot.co.at/2014/10/the-reason-of-my-existence.html

 5. Frumoasa ca totdeauna,gingasa,prospata!Machiaj frumos!Sa fii mereu asa!

 6. Sweet!!!! O mica remarca (din greseli invatam):-D http://www.thesaurus.com/browse/coziness

 7. Foarte frumoasa tinuta! Numai ca la mine nu ajunge: cum sa porti pulover calduros cu mineci lungi cu picioarele goale? Adica sus ti-e frig, jos ti-e cald? Eu tot as vrea sa ma imbrac asa, dar nu-mi dau seama ce timp trebuie sa fie afara ca sa nu inghet la picioare, probabil inca destul de cald, dar atunci in pulover te sufoci…
  anyway, arata foarte bine..pentru un photo shooting :D

  • Da eu port picioarele goale pina se face frig de tot. Doar ca zi d zi port botine jos si asa nu inghet de frig. Dar zilele astea sunt intr-adevar foarte calduroase :)

 8. In time for fashion si Ana, o mica corectare: ‘coziness’ e varianta corecta. Nu exista cuvantul cozyness

  • Dragă Lucia, eu stiu ca in dicitonar nu este asa cuvint. Dar există multe fraze care sunt raspindite si acceptate pe internet anume ca “sunday cozyness” care se referă tot la coziness.

 9. Panfil Lucia

  Draga Ana, sunt vreo 2 fraze pe pinterest…

  Dar nicidecum cozynnes, cum era initial denumit articolul.
  Whatever, am vrut doar sa-ti dau un sfat de bine.
  Fara suparari ;)

  • Nu ma supar Lucia! Da, era scris gresit initial si am corectat :) Iti multumesc de sfat! Eu din repeziciune ce scriu, intr-una fac greseli :(

 10. Ana, tu in timpul sarcinii ti-ai vopsit parul? Sunt insarcinata in semestrul, aproape III si am de corectat niste radacini. Oare sa risc?
  Nice moment tomnatic ai prins!

  • Natalia, incearac cu vopsea fara amoniac ..cu siguranta e mai safe! EU mi-am vopsitparul in timpul sarcinii, doar ca nu la radacini :)

 11. Foarte frumos colierul! Nici puloverul nu este mai prejos!

  http://www.eager4fashion.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*