Press

Live cu Lili

Emisiunea în întregime poate fi vizionată pe aceasta adresă.

Yesterday I was invited to a live show to talk about spring/summer 2012 trends. The interview is in my native language, so unfortunately you will not be able to understand. Anyway, I was very excited and nervous sometimes. It’s so weird to look at myself now, but it’s good to see  my mistakes and improve myself for future.

[RO] Ieri am fost invitată la PublikaTV la emisiunea Live cu Lili Lozan să vorbim despre tendințe primăvară/vară 2012. Am avut un sac de emoții, care stătea mereu lîngă mine, noroc de pernuța aia pe care o strîngeam în brațe :) .  Am observat că îmi este foarte drag cuvîntul “îndrăzneț”, dar dintr-o parte îmi este interesant să mă privesc, să mă analizez si să nu mai repet pe viitor aceleasi greseli. Enjoy!

I was wearing: Benetton shoes and skirt
Mango shirt

Comments

15 Comments

 1. Felicitari, Ana! Le meriti din plin! Ft frumoasa tinuta si tu, ca intotdeauna!

 2. Super! esti vedeta acum!! :)
  Check this out http://therubberdoll.com/looks-i-like/. kisses!!

 3. Ana bravo, te-ai descurcat foarte bine, unica ce m-a deranjat a fost Doina care intodeauna se dadea cu parerea si iti intra in vorba. In rest bravo!

 4. Felicitari, ai fost bravo si….cit mai multe interviuri pe viitor ! ;)

 5. bravo! La mai mult si la mai mare! Ai fost absolut adorabila! Se simt subtil emotiile, dar cu timpul vor trece, important e ca ai facut fata situatiei f bine!

 6. deam deatytea ori ai repetat ”imprimeu floral” ca ma dor urechile, si apropo.. eu stiu de regula pe care tu pari sa n-o respecti: daca ai fusta larga atunci topul tre sa fie mai string de altfel aratzi ca un sac.

 7. Ana, cum am mai scris, chiar ai reusit !! mai bun rezultat decit invidiosii care se strecoara prin comentarii cred ca nici nu poate fi. daca exista oameni care incearca sa te scoata din echilibru, atunci este valoros si apreciat ceea ce faci. (nu mai vb de comentariile pozitive, fiindca le meriti din plin). So, once again, FELICITARI ! si catre persoana AAAAAA, un nume ceva>?

  • Mersi fetelor:) Dar asa “personalitati” nu ma scot din echilibru:) Ei ma conving de fiecare data ca se merita efortul meu:)

 8. uuuh tiiii super puper :))!!! Bravo bravo bravo!!!

  http://cristinasurdu.blogspot.com/

 9. Mi-a placut ca ai zis ca nu exista “asa nu” in moda, pt e vb de stilul personal al fiecaruia. E ca si opinia fiecaruia, esti liber sa te exprimi cum vrei atata timp cat nu faci rau nimanui! :)

  Nicole,
  http://reinvent1yourself.blogspot.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*