Beauty

Beauty Tips: Babor Cosmetics

IMG_8256
Since I gave birth to Emilia, my physical condition became worse and worse. I was very tired all the time and even got depressed.
So, when my friends and family asked me what I wanted for New Year, my birthday and even Women’s Day, each time I told them to get me a SPA Gift Certificate.

I have to admit that this year I attended several SPA Salons and over there I had the chance to discover the Babor Products. Almost all the SPA Salons from our city uses their products, as they are one of the biggest brands that have a big choice of special spa products.

All the time I went to different procedures at those Salons, I tried on my skin different oils from Babor, special treatment creams and moistures for dry skin and even different types of ampoules for my face skin. I have to admit that I was quite satisfied of all the results from all these Babor Products.

Two weeks ago I had the chance to attend a special presentation of the Babor products where I tried on all their great organic products. They have a great amount of products and lines for all the types of skins that exist. I also didn’t knew that they have products that can be used not only by specialists at SPA’s, but also at home.

I recommend you guys to try their special ampoules for face that can be used as a serum just before applying your night cream.

[RO] Nu e usor să ai copil mic. De cînd a apărut Emilia pe lume, eu mă simt constant obosită, sleită de puteri si pe alocuri depresivă. Uneori îmi vine să urlu de dureri de spate, cap si picioare. Cred că aici mă vor înțelege perfect toate mamele din lume.

Si de fiecare dată la sărbătorile de Crăciun, ziua mea, dar si de 8 martie cînd eram întrebată de familie si prieteni ce îmi doresc să primesc în dar, eu îi rugam să-mi dăruiască certificate la SPA-uri. Aveam nevoie macar o dată la două săptămîni să mă relaxez, sa aud muzică linistită, să-mi simt umerii masați, corpul răsfățat si pielea feței hidratată.

Trebuie să recunosc că am cei mai buni prieteni si membri ai familiei, pentru că am mers în acest an de cel puțin 5 ori la diferite SPA-uri din Chisinău. Acolo am observat că majoritatea specialistilor folosesc în mare parte doar produse Babor.

Beneficiind de masaje si împachetări am avut ocazia să fac cunostință cu produsele acestui brand si să ramîn extrem de mulțumită de efectele acestora. Nu vreau acum să exagerez, pentru că cu toate stim că la SPA-uri se folosesc produsele extrem de corect si pe etape, în acest fel efectul acestora fiind mai rapid.

Mi-a plăcut de la Babor în special crema de lavandă cu care mi s-a împachetat corpul o dată si ampulele pentru pielea feței, care sunt folosite ca un serum înainte de aplicarea cremei de noapte. Pe acestea din urmă chiar le-am folosit de cîteva ori si acasă.

Acum două săptămîni am fost invitată de către reprezentanții companiei Babor din Moldova la sediul acestora pentru o prezentare mai detaliată a cîtorva serii noi de produse. Eu credeam că Babor produce doar cosmetică profesională pentru SPA-uri. În cadrul prezentării însă am descoperit că ei au de fapt o gamă extrem de largă de produse care pot fi folosite de noi femeile si acasă. Iar prețul acestora este chiar ok.

De acum în colo cînd voi merge la SPA si voi rămîne impresionată de unul din produsele folosite pe mine, cu siguranță mă voi interesa cum se numeste acesta si voi merge pe loc la Babor pentru a-l achiziționa.

Cele mai recente produse procurate de la ei sunt aceste ampule, care ma ajută enorm la hidratarea pielii feței, care de o bucată de vreme este ceva mai uscată. Eu îmi fac cîte un curs de 7-10 zile si le folosesc în fiecare seară ca un serum înainte de aplicarea cremei de noapte.

Toate produsele oferite de Babor pot fi găsite pe str. Kogalniceanu 57. Acolo puteți beneficia si de consultații gratuite pentru alegerea produsului perfect.

P.S. Dacă cineva din voi s-a mai folosit de ceva produse de la acest brand si a rămas satisfăcut, please let me know că as vrea si eu să le încerc.

IMG_8252

Comments

4 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*