Beauty

Let’s talk hairdos

IMG_5115
Recently I’ve cut my hair into a long bob, so when going somewhere there’s not so many hairdos options for me. Well, I have a beauty salon, so we try to make the impossible  possible.
Having a bob is much more stylish, but for hairdos you definitely need extensions. There is no other way to create with short hair.
For a wedding that me and hubby attended, I went for a twisted and natural hairdo, big earrings, simple makeup and a super comfy dress from the maternity section on asos.com.
The dress has an oversized model and baroque print that really takes your eyes of my big curves that I have now :).
And the shoes..what do you think about them? Because I simply loove them, even thought I wore them just for an hour.
Have a great monday guys!

[RO] Recent mi-am tuns părul în bob lung, ceea ce îmi limitează opțiunile de coafuri pentru unele evenimente. Mă rog, coafurile mele sunt unele foarte simple mereu, si totusi dintr-un păr scurt nu prea poți crea multe.
Nu poți crea multe cînd nu ai extensii (slavă Domnului că ele există) si că eu dispun de vreo două seturi. Am încercat cu Cristina de la Salonul meu să facem ceva foarte natural si diferit de ce-am avut vreodată. Eu am fost cu ideea, ea cu treaba, în final obținînd exact ceea ce vroiam.
Nici nu stiu cum să numesc această coafură, dar la ea am zis ca o pereche de cercei mari si un machiaj simplu cu accent pe buze ar fi exact corespunzător.
Ah, am uitat să menționez că mergeam la o nuntă, ca să nu sară gurile cu replici “unde am iesit asa” :). De aia mi-am luat o rochie din secția “maternity” de pe asos.com, care mi-a oferit un plus maxim de comoditate si imprimeul baroc al căruia îmi tăia vizual din volum.
Si pantofii Dune, găsiți tot pe asos.com sunt piesa forte din toată ținuta, dar care i-am putut purta doar o oră.
Să aveți o săptămînă frumoasă!

Hairdo: Salonul Ana, Desculțu Cristina
Makeup: Salonul Ana, Ciorici Ana

IMG_5104

IMG_5112

IMG_5115

IMG_5117

IMG_5118

IMG_5125

Asos dress
Dune shoes from asos.com
Zara earrings
Guess watch
Tiffany&co bracelet

Comments

19 Comments

 1. arati grozav!! atat coafura cat si rochia sunt superbe <3
  Tu esti superba de fapt :D

 2. Awesome!

 3. Superb arăți, abia aștept sa trec vineri pe la tine la salon :)

 4. “Dar pe care” poate vrei sa zici. Am observat ca esti destul de rautacioasa cu cei din jur , oare te crezi perfecta? cand cineva nu e de acord cu tine, arunci replici taioase:))
  Oricum, imi place stilul tau, de aceea intru pe blog.

 5. Îmi place totul: coafura, machiajul, rochia, accesoriile.
  Ador stilul tău.

 6. Cu fiecare postare ne răsfeți privirea cu informații vizuale surprinzătoare și ne oferi oprtunitatea de a ne inspira dintr-o serie de idei creative..!

  P.S : La ce Salon apelezi pentru hairdos deja suntem la curent…dar cînd vine vorba de cosmetologie și manichiură la cine te adresezi ?
  Merci anticipat

 7. Cuuute! Iti sta asa bine cu coafuri elaborate, mai. :) Greek style.

 8. Ce marime de rochii iei de la asos maternity? In sens, marimea pe care o purtai si inainte (ele tinand cont de aspectul sarcinii)? Merci.

  • Da, fix marimea pe care o purtam inainte, pentru ca ei singuri duc cont de sarcina :) EU purtam marimea 10, si acum tot 10 imi iau..doar ca de la Maternity :)

 9. Foarte frumoasa coafura, tinuta si tu desigur! Ti-am fi recunoscatoare daca ai face un tutorial pt asa coafura sau macar sa explici pasii principali.

 10. superba rochia iar coafura lasa in lumina machiajul <3 love it!
  SandraB.ro

 11. Foarte frumoasa esti! Cate zile de libertate mai ai? :) Multa sanatate iti doresc tie si micutei tale.

  http://www.the–street.blogspot.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*