Travel

Short Amsterdam Diary

IMG_7400
Amsterdam is still my fav city in the world. So, whenever the chance of visiting it appears, I try not to miss it. This time I went shortly for two days to see some of my best friends.

I’m not going to write a lot about my visit in this post, because you can already find some articles about this city on my blog.

I’m just gonna tell you that we had amazing sunny weather, we biked through the city and ate at some amazing places. Try for lunch or dinner De Kas Restaurant, but do make a reservation before as it’s almost every time fully booked.

For great atmosphere and young vibes go to Coffee & Coconuts. I fell in love with the place.

Enjoy and check out my instagram to stay updated with me :).

[RO] Amsterdam-ul este cu siguranță preferatul meu oraș la moment. Și de fiecare dată cînd apare posibilitatea unei vizie, eu profit din plin. De această dată am mers pe două zile pentru a mă revedea cu niște prietene dragi sufletului.

În postarea de azi nu voi povesti multe detalii despre oraș, precum pe blog o să găsiți postări detaliate despre el, dar aș vrea totuși să vă zic pe unde am mîncat. Mai ales în cazul în care sunteți gurmanzi.

Și pentru că am avut parte de soare din nou ( se pare ca ploaia fuge cînd venim noi în Amsterdam ), am mers la Restaurantul De Kas, situat în unul din parcurile orașului. Acest restaurant este unul deosebit, vă oferă mîncare eco din legume și verdețuri crescute în sera acestuia. Design-ul acestuia este unul deosebit, atmosfera delicată și meniul delicios. Asigurați-vă cu o rezervare, pentru că este mai mereu plin.

Pentru un lunch sau o întrevedere cu cineva, optați pentru cafeneaua Coffee & Coconuts. Aceasta este situată aproape de muzeul Rijksmuseum, are un spațiu enorm cu un design inedit și vă oferă o cafea nemaipomenită și un meniu vast de gustări. Acolo ai putea sta ore în șir!

Vedeți mai jos pozele mele făcute cu telefonul și pentru mai multe update-uri, vedeți profilul meu de instagram.

De Kas Restaurant

IMG_7370

IMG_7391

IMG_7392

IMG_7400

IMG_7404

IMG_7405

IMG_7409

Around the City

IMG_7417

That's how we get around the city
That’s how we get around the city
Bike Selfie
Bike Selfie

IMG_7453

IMG_7472

IMG_7501

IMG_7502

Rijksmuseum
Rijksmuseum

Coffee & Coconuts

IMG_7520

IMG_7522

I eas wearing:
Top shop jacket & jeans
New Balance trainers
H&M shirt
Ray Ban sunnies
My mom’s backpack

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*