Fashion

Creating stripes

IMG_5085
Recently I became somehow more creative. I started reading a lot about creating clothes and lots of handmade things for decorating the house.
So, I decided why not try to create a dress with stripes and graphic print on it? I went and bought a cotton fabric in lines and with graphic prints on it and started creating my first designed dress together with my seamstress.
She has studies in this area and I have ideas, lots of ideas.
Together, we created this interesting, school type dress perfect for hills and boots. I really love the design and how she made the dress, but it’s up to you to vote wether you like it or not :).

[RO] Recent, am devenit nu stiu cum mai creativă. Si acest lucru cu siguranță nu se datorează faptului că dispun de mai mult timp, pentru că nu e asa :). Poate se datorează aceluiasi motiv pentru care nu îmi mai cade părul din cap :).
Am început să vreau să creez haine si lucrusoare handmade pentru a-mi deocora casa. Am si o surpriză pentru voi legată de lucrusoarele handmade, dar le las pe mai încolo.
Cred că pentru a crea haine, în primul rînd ai nevoie de studii în domeniul croitoriei, design-ului, artei desenului, istoriei vestimentare, care toate la un loc ar crea o facultate, care nu am idee cum s-ar numi :). Ma rog, eu nu le am, dar am o croitoreasă superbă, care se numeste Stela si care are toate aceste studii. Eu sunt doar cu ideile mele fascinante sau asa cred eu că sunt :).
Asa deci, cu ideile mele si cunostințele ei, am creat prima mea rochie de care sunt foarte mîndră.
Am zis că dacă tot e în tendință, sa facem o rochie din țesătură în dungi si cu ceva imprimeu grafic pe ea. Am găsit țesătura din bumbac la Lina Textil în Chisinău la un preț foarte bun zic eu (500 de lei).
În urma multor probări si desene, a apărut pe lume un produs creat din cunostințe si idei – prima mea rochie cusută.
Am ales asa model, pentru ca mai apoi tot să fie purtabilă si pentru că pur si simplu aveam asa idee în cap. Mie îmi place,în rest rămîne voi să decideți dacă e ceva ce a-ți purta sau nu.
P.S. degrabă venim cu încă un model interesant de care sunt taaare entuziasmată.

IMG_5073

IMG_5005

IMG_5007

IMG_5074

IMG_5083

IMG_5085

IMG_5076

IMG_5086

Custom made dress of my own design
Musette shoes
Zara earrings
Mango bracelets

Comments

16 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*