Travel

Sailing


One of the best things about being near ports is having the opportunity to spend quality time on a boat and having a relaxing day. That is exactly what we did yesterday. There is a nice company here in Marbella, called Fly Blue  that gave us the opportunity to sail along the Marbella Coast, to swim in the waters of the Mediterranean Sea and practice water sports. We had an amazing experience and a great time.

[RO] Cea mai bună parte în a te afla lîngă un port  sunt posibilitățile pe care ți le oferă acesta. Aici mă refer la numeroasele iahturi si corăbii care ne oferă posibilitatea să descoperim marea din alt punct de vedere la un preț destul de accesibil. Am găsit o companie aici în Marbella, care pentru prețul de 50 euro de persoană ne-a oferit o aventură de trei ore în largul mării Mediterane. Pe lîngă privelistea frumoasă asupra Coastei Marbella pe car ne-a oferit-o compania, am avut posibilitatea să ne scăldăm în largul mării, ceea ce a fost dea dreptul înfricosător, si să practicăm sporturi de apă.

Marbella Mountain

Puerto Banus

Zara dress
H&M swimsuit
Ray Ban aviators

Comments

14 Comments

 1. foarte tareeeee ♥

 2. hehehe se pare ca va distrati pe cinste! f drugut costumul

  http://violetik.wordpress.com

 3. frumos costum, frumoasa priveliste ! <3

 4. oo ce vacanta reusita!!
  rochita si swimsuit-ul e tare fain!!

 5. nastyka4ever

  esti foarte pozitiva, e o placere sa-ti citesc posturile. vacanta frumoasa

 6. Super vacanţa!! Ce m-am amuzat cand am citit ‘să ne scăldăm în largul mării, ceea ce a fost dea dreptul înfricosător, ‘ :)))) Din poze se vede că tare bine te-ai distrat :D Have fun în continuare, dragilor!

 7. Bravo pt curaj, eu nu sar din bazin, da din barca nici atat ca apoi sa ma scufund, nici snorkeling la mal nu am acceptat sa fac, sunt ca o pisica, cum bag coada in apa cum ma innec :)

  Have fun mai departe!

  http://www.peach-punch.com

 8. super vacanta!! distractie placuta <3

 9. Amazing pictures!:X:X:X

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*