Fashion

Fitting in

IMG_4631
Since I got pregnant, I knew that I will post lots of tips on how to create a cool “mamma” style. That’s because I really think much of what we are shouldn’t be changed just because of our precious belly.
First, find a super large and cool tshirt, like the one you see in todays post and fit it in every outfit composed from two pieces. The other pieces, shorts/skirts or pants should really be on a elastic, because only those fit your body perfectly and make you feel comfy and sexy.
And how cool are these shorts found by me at zara? They can easily be worn as you see today in a casual-chic outfit or in a night one, by adding heels and a chic blazer.
A sleeveless blazer would create a nice layering to your outfit and make it look more urban and fashionable.
Go ahead and be brave, try on different outfits even during pregnancy :).

[RO] De cînd am rămas însărcinată si mi-a apărut burtica, am stiut că voi fi nevoită să postez ținute corespunzătoare pentru această perioadă.
Cred că multe nu ar trebui să se schimbe în stilul nostru si în garderoba noastră doar din cauza burticii noastre iubite. Asta în caz că încăpeți în majoritatea hainelor.
Eu încerc să mixez între piese pentru a crea unele noi, pentru că sincer am trei rochii de la care mă doare capul deja :).
Încercați să găsiți un tricou alb larg, care ar merge la orice ținută constituită din două piese si asortați-l atît la look-uri lejere cît si alea de aseară.
Pentru partea de jos cu siguranță nu aveți încotro si trebuie să optați pentru piese pe elastic, dar nu vă întristați, pentru că în magazine se găsesc o mulțime de astfel de piese. Eu am găsit acesti sorți deosebiți pe elastic la Zara.
Iar dacă vreți să fiți stilate si mai deosebite, adăugați deasupra ținutelor formate din două piese un sacou fără mîneci si niste accesorii minimaliste.
Da, uneori o rochie trasă deasupra e cea mai bună soluție pentru această perioadă, dar vine timpul cînd mi se înegreste în fața ochilor de rochii si recurg la piese, care îmi caracterizau stilul mai înainte. Important e să vă simțiți comod!
O zi bună!

IMG_4611

IMG_4614

IMG_4621

IMG_4624

IMG_4631

IMG_4637

IMG_4639

IMG_4640

IMG_4641

IMG_4655

IMG_4667

Zara shorts & blazer
Stefanel tshirt
Dolce & Gabbana Miss Sicily bag
Marc Jacobs flats
Oxxo design necklace
COS bracelets

Comments

14 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*