Different

Latest Interview

I’m so sorry, but my latest interview at one of the local TV Channels is in Romanian, again :). Maybe, sometime I will have the chance to go to an interview that is in English.

[RO] Iată si interviul de la emisiunea “Discuții la o cafea” de pe Prime, la care am fost invitată. Un interviu, care poate nu e nou pentru voi, dar asta e, fiecare vrea să stie aceleasi lucruri, iar eu sunt nevoită să le dau aceleasi răspunsuri.
Enjoy!

Comments

7 Comments

 1. Faaaaaaaaain interviu! Dar cred ca ai avut ceva emotii… apropo de imprimeul “geografic” :-P. Concluzie: Bravo! Si coafura…superba!

 2. Ai vrut sa zici geometric in loc de geografic :)
  Chiar esti mai bravo cu fiecare interviu.
  Sarbatori fericite!

 3. Te admir foarte mult! Esti pozitiva, frumoasa, eleganta si totodata pastrezi acea simplitate. Bravo Ana! :)) :>>

 4. Nustiu, dar eu te vad mereu din ce in ce mai relaxata, cu fiece nou interviu. Bravo si felicitari. Am o parere sau o replica de zis, dar sa stii ca nu e cu suparare…., mi-as dori ca atunci cand esti intrebata despre ce purtam….ce purtam la anul viitor…..ce purtam de revelion…..etc.etc… Mi-as dori sa vii cu unele sfaturi concrete, dar nu vorbind la general…..
  La un interviu vorbind despre o revista, eu de emotii le-am dorit sa aiba cat mai multi “cititatori” asa ca stai linistita, ca geografic…asta inca ii puf…. :)

 5. Andreea Bianca

  Esti o scumpa!La cat mai multe aparitii minunate.Sper eu sa te vad candva si la un post tv din Romania,sa te pot vedea la tv direct :)):*

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*