Fashion

Shopping Outfit

IMG_7338

We all know how passionate can one woman be about shopping. And going shopping includes wearing the most confortable clothes, as it’s a hard work to do. You need to wear those pieces that will give you the freedom to change fast and feel free to try on as many clothes as we want and in as many shops as we like. So, check out my basic outfit for a shopping day consisted from simple jeans shorts, white t shirt and a cool summer jumper. Don’t forget to wear comfy shoes at shopping.

Have a nice week guys!

[RO] Cu toții stim cît de pasionate pot fi femeile de shopping, mai ales în perioada reducerilor. Shopping-ul de asemenea, include răbdare, putere, dar si haine comode. Doar este un lucru destul de greu si durabil :)).

Pentru asta, nu uitați să purtați haine din țesături naturale, care nu v-ar deranja, dar si piese, care v-ar permite usor sa vă dezbrăcați pentru a proba tot ce vreți să cumpărați. Plus la asta, gîndițivă cît de des veți proba anumite piese si cît de des va trebui să vă dezbrăcați.

Mai jos vă propun o ținută lejeră si comodă de vară, cu care am mers la cumpărături. Am purtat pantaloni scurți denim,un maiou alb din bumbac si o geantă nici mare, dar nici mică cu toartă, care îmi lăsa mîinile libere. Pentru a-mi face ținuta mai deosebită am adăugat deasupra o vestă extrem de subțire de vară de un albastru extrem de frumos.

Si nu uitați de încălțăminte!! Ea trebuie să fie cea mai comodă.

IMG_7324

IMG_7326

IMG_7336

IMG_7338

Maje shorts
All the other pieces are from Zara

Comments

10 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*