Fashion

Hippie


It’s obvious that when you look at these photos, all that comes in your mind are the 70’s – the period of music, youth movement, flowers and revolution. I wish I could have lived in that period. As we live in the modern world now, I thought it would be great to show you guys that the hippie style is still something amazing that can be worn nowadays, especially if you live somewhere at the beach. Enjoy the photos!

[RO] Cînd te uiți la aceste poze, tot ce îță vine în minte sunt anii ’70 –  perioada în care a avut loc miscarea culturală si politică a tineretului din SUA. De la ei si s-a pornit acest stil nonconformist, care este numit hippie. Am încercat si eu să vă arăt că acest stil poate fi adoptat si în prezent, si este reprezentativ pentru mulți tineri din America. Cei mai mulți adepți ai stilului hippie pot fi văzuți în timpul festivalului coachella, care are loc anual în SUA. Vă doresc un început de weekend frumos!

Thanks again to my friend Marina Trocin for the editing.

White dress from Greece
H&M feathers necklace and earrings
Diva ring
hand-made bracelets

Comments

18 Comments

 1. foarte frumoase pozele si tu de asemenea!:) foarte foarte frumoase! felicitari! te pup!

 2. frumoasa si tu, si coronita si machiajul mmm!!

 3. POstul asta este cel mai inspirat din toate! Coronita cu flori te prinde foarte bine. Foarte frumos!

  NICOLETA

  http://www.nicoleta.me

 4. super cool pics!!!! love love love them!

 5. foarte frumoase poze!!!!!!!!!!!!
  imi place cum iti sta in stil hippie!

 6. Thank you very much girls!!:)

 7. Esti superba! Imi plac la nebunie fotografiile.

 8. Beautiful!Love these pics!

 9. Deja a devenit o obişnuinţă să văd poze foarte frumoase şi postări deosebite. Ce îmi place cel mai mult este nota de originalitate şi bunul gust care este atît de rar întîlnit în prezent. Îmi plac pozele, stilul şi conceptul acestui blog. Aştept cu mare nerăbdare noi ipostaze inedite…
  P.S. Sugestie… Aş fi foarte recunoscătoare (eu şi încă vreo 3 cititoare ale blogului tău) dacă ai avea nişte postări cu ţinute de seară, accesorizate ca la carte, aşa cum ne-ai obişnuit. Se apropie nunta uneia din cele mai bune prietene ale mele… Mulţumesc mult anticipat.

  • Multumesc mult Lidya! Daca te uiti mai atent la toate postarile de pe blog de la inceput..o sa gasesti o sumedenie de tinute de seara:) Cauta mai atent:D

 10. no comment… super

 11. you’re just fab! I wish to make a shooting with flowers too *_____*
  I’m following my dear!
  Follow
  thefashiontwice.com
  facebook page
  GIVEAWAY HERE

 12. Oooh, you look so great! Very comfortable outfit for summer:)

  – Alice

  http://stylist-diaries.blogspot.com/

 13. Felicitari, imi place la nebunie tinuta! Si accesoriile se potriviesc de minune, si coronita de flori e absolut superba! Poza mea preferata e cea cu picioarele goale in iarba, e foarte draguta! Ai avut curaj sa mergi asa, cu talpile goale, si pe strada? :))

  • Aici sunt in ogarada la casa pe pamint:) Dar in oras unde sunt spatii verzi pentru oameni as putea s-o fac:) de ce nu:)

 14. te prind florile:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*