Different

Valentine’s Gift Ideas


Yes, I know that we should show our love everyday, not just on a special holiday.
But somehow St. Valentine’s Day is a special holiday for me. It’s a day when you can show the love you have for your soulmate in a different way.
And here, I’m not talking about material gifts, but about that gesture for your partner. This includes making cakes in a heart shape, writing original notes on billboards or on the fridge, giving heart chocolates, making special photos with a message or even creating videos.
See here some of the gifts I have made for my partner during the years.
Happy Valentine’s Day!

[RO] Stiu că într-o relație nu e nevoie de o sărbătoare anumită pentru a ne arăta dragostea unul față de altul. Dar mie, totusi, îmi place Ziua Îndrăgostiților pentru că ne oferă sansa să facem ceva deosebit pentru cel drag. Si cînd zic “deosebit” nu mă refer anume la cadouri materiale sau lucruri scumpe. Aici contează atenția care i-o acorzi partenerului.
Si pentru a oferi ceva deosebit, trebuie să punem în funcție imaginația.
Eu în fiecare an îi fac soțului un tort în formă de inimioară, prăjituri, îi scriu mesaje într-un mod original sau simplu îi agăt un balon cu mesajul “te iubesc” undeva.
Vă las mai jos cu ceva idei, realizate de mine, care poate vă inspiră în ultimul moment pentru Ziua Îndrăgostiților.

P.S. Dacă nu reusiți să-i faceți nimic, sărutați-vă dulce dimineața partenerul si spuneți-i cît de tare îl apreciați. La urma urmei, ăsta este cel mai important lucru.

Să aveți o sărbătoare frumoasă!

Dacă tot i-ați luat un cadou drăguț, puteți să-i agățați si un balon cu banalul mesaj de cadou.

185336_10150238872397443_2307544_n

Eu odată i-am făcut un tort de 3 kg din care am mîncat cu toți prietenii o lună. Poate vă inspiră asa dimensiune si formă.

Back Camera

De la tescoma găsiți multe forme din inimioare, în care îi puteți face acasă o tartă sau puteți merge oriunde să-i comandați un tort în ea.

1621982_593591774048423_28851133_n

Sau puteți imprima pe maiouri, căni si multe alte chestii asa mesaje. Eu m-am trezit dimineața în acest maiou :). Eu am imprimat acest mesaj la Gemenii la et.4 :).

IMG_5829

Cel mai drag mie din cadouri făcute vreodată este acest video. Dacă aveți vre-un prieten fotograf, el stie ce să facă. E simplu si drăguț.

Si mi-au mai rămas idei si pe acest an. Fug repede să le fac :).

Comments

One Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*