Beauty

Juliette Armand Favorites


Ador să colaborez cu branduri, care îmi oferă libertatea de a mă exprima exact așa cum simt și cred că e potrivit acestora.
Cu Juliette Armand am făcut cunoștință acum vreo 4 ani, cînd de fapt mi-am cunoscut și cosmetologul, cu care tot de atunci prietenim. Olesea este cea, care de fapt m-a luminat cu acest nume și tot ea pînă în ziua de azi îmi oferă acasă tot felul de testere de la ei.

Am ajuns, într-un final să mă cunosc și cu importatorii acestui brand și încă să și colaborăm. Cel mai fain este faptul că ei m-au invitat la ei în birou să-mi aleg tot ce doresc eu din gama lor Juliette Armand și să scriu un articol eventual despre aceste produse.

Deci, la recomandarea cosmetologului meu, eu am ales următoarele produse ( și o să vă explic și de ce):

Cleaning Foaming & Tonner

Clarifying Foaming Wash – spumă de curățat tenul. Această spumă este exclusiv pentru tenul gras și acneic. Vara, tenul meu eliberează mult sebum și dacă acesta nu este tratat corespunzător, atunci sebumul cu ajutorul prafului și a mînilor murdare astupă porii și contribuie la apariția coșurilor. Eu folosesc această spumă de două ori pe zi și ea îmi curăță profund tenul și regulează secreția de sebum.

Preparator Lotion – loțiune tonică cu acizi de fructe 5 %. Acest produs l-am luat la recomandarea cosmetologului meu. Tonerul se recomandă celor cu ten normal și se folosește după demachierea tenului prin curățarea feței cu o cantitate mică de soluție și un tampon de vată. Ce face el? Exfoliază gentil pielea la fiecare folosire și îi regulează pH-ul. Eu îl folosesc o dată pe zi, seara, în special pe frunte unde vreau să scap de petele apărute în timpul sarcinei cu Teo.

Lift Face and neck mask – mască lifting pentru față și gît. În general ador toate măștile, dar aceasta mi-au recomandat-o fetele de la Juliette. Ce face ea? Matifiază, revigorează tenul și gîtul și crează instant efectul de lifting. E super cînd o folosești înainte de un eveniment.

Clarifying mask – mască de curățare. Această mască este una din preferatele mele. Ea este destinată tenului foarte gras și acneic. Eu o folosesc exclusiv doar vara și într-un strat subțire. Ce face ea? Curăță profund tenul, îl revitalizează și cel mai important e funcția de a calma tenul și roșeața. Uneori dacă am coșuri dureroase sau mari, aplic doar local masca pe noapte. Usucă tare bine.

– Gama Skin Boosters – această gamă am ales-o la fel la recomandarea cosmetologului. În ea intră trei produse de bază. Serumul, crema de ochi sub formă de seringă (foarte cool) și crema de față. Eu am ales produsele corespunzător vîrstei mele, deși acolo erau și pentru o vîrstă mai înaintată. Toate aceste produse conțin antioxidante, suplimente extrem de esențiale pentru rutina zilnică de îngrijire a tenului. Antioxidanții sunt cei mai importanți factori pentru păstrarea aspectului mai tînăr al pielii, aducînd beneficii majore acesteia. De aia am ales anume această gamă, mai ales că mai au și un efect de lifting și antirid. Serumul și crema de ochi o folosesc la moment, crema de față însă îmi îngrașă un pic tenul, așa că voi reveni la ea toamna, cînd acesta va fi mai uscat.

Acestea sunt produsele de la Juliette, pe care le folosesc eu la moment și anume vara. Nu uitați, tenul are nevoie de produse diferite în diferite perioade/anotimpuri ale anului.

Pentru cine încă nu a făcut cunoștință cu acest brand, vedeți pagina Juliette Armand Moldova de pe facebook, citiți despre ei și desigur intrați la ei în birou ca să testați sau să întrebați ce produse vi se potrivesc.

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*