Beauty Fashion

Project Nr. 4 – Softness


I decided to dedicate the forth project to brides. There are millions women on earth and that means millions visions of how should a bride look like. My vision is that a bride should definitely have a soft look and be natural. Well, if to define “natural”, means everything she does with her hair, makeup, dress and flowers should only highlight her beauty. There is no place for exaggeration, too many accessories and too many colors. Of course the style a woman chooses on her wedding day represents her personality. This bride styling that you see is one of the thousand ideas that I have and I can really call it “soft”. I chose for my slim cousin Ilinca a super simple DiVero white dress, a big simple teased hairdo with a flower accessory on her head, a pastel makeup with classic lines, minimalistic nude sandals and just a pair of cute earrings. To all this I added a simple roses bouquet in pastel pink. How do you like the way she turned out?? I think she looks super gorgeous and feminine! Thanks a lot to my friend Silvia from the Rock&Roses blog who edited the photos. Check out her blog to see more beautiful works.

[RO] Dacă tot e toamnă si în Moldova sunt în toi nunțile, am hotărît să dedic proiectul cu numărul patru mireselor. Sunt milioane de femei în lume, iar aceasta înseamnă că există milioane de viziuni la cum trebuie să arate o mireasă. Cu toate acestea cel mai important detaliu într-o mireasă este naturalețea si simplețea. Cînd zic “naturalețea” nu mă refer la faptul că nu trebuie să fie machiată sau aranjată, ci la faptul că cît de aranjată nu ar fi, acest lucru trebuie să fie estetic si să nu se observe. Acest proiect este unul în care eu îmi pun în practică una din sutele de idei referitor la cum trebuie să arate o mireasă. Am hotărît să fac din verisoara mea Ilinca o mireasă fină si blîndă, stil care i se potriveste de minune. Pentru acest stil am ales o rochie superbă semnată DiVero, care mai apoi poate fi purtată si ca o rochie de cocktail sau de seară. La această rochie i-am făcut Ilincăi o coafură cu volum imens, care în primul rînd o avantajează la față, la care i-am adăugat un accesoriu făcut manual tot în salonul DiVero. Machiajul este unul în tonuri pastelate cu linii clasice, iar ca accesorii am folosit doar o pereche de cercei semnați Oliver Weber foarte fini. Mi se pare că rochia este într-o armonie cu sandalele minimaliste nude, cu buchetul de trandafiri mărunți în nunață de roz pastelat si accesoriile alese. Cu siguranță vă puteți face la comandă la DiVero orice model de rochie de mireasă doriți si-n orice nuanță pentru nuntă. Pentru mine anume acest proiect este unul foarte important, pentru că multe femei din Moldova au tendința să se transforme în brăduți de Revelion în cea mai importantă zi din viața lor. De ce te-ai face mai artificială si mai încărcată într-o zi atît de importantă? Vreau si sper din tot sufletul ca femeile de la noi să fie mirese naturale, feminine si blînde.  În acest proiect au muncit din nou mai multe persoane dintre care Cristina, fetița de la salonul meu care s-a ocupat de coafură, modelul si verisoara Ilinca care m-a suportat în timpul shooting-ului, prietena mea Silvia de la blogul Rock&Roses, care mi-a editat pozele si desigur că eu am depus foarte mult suflet. Ce părere aveți de acest proiect?

Idee/Poze: Ciorici Ana(eu)
Coafură: Salonul Ana – Cristina Desculțu
Machiaj: Ciorici Ana(eu)
Editare: Silvia Postolatiev (Rock&Roses blog)- acolo vedeți o sumedenie de lucrări frumoase.
Mulțumiri speciale salonului DiVero pentru această rochie superbă.

De această dată vă bucur cu poze calitative si vesele mult mai multe. Si dacă v-a plăcut acest proiect, atunci vă asteptăm la noi la salon. După această hartă ne găsiți:)

Ilinca was wearing:
DiVero dress and headband
Oliver Weber earrings
Zara sandals

Comments

33 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*