Fashion

Mid Spring Street Style

---
When it’s still mid spring and we have three different seasons in one day, feels like doing some stylish black and white outfit posts.

We shot with the talented Cristina some cool street style shots in different locations in Chisinau and result is just one I simply adore!

Take a look!

[RO] Cînd încă e mijloc de primăvară și avem trei anotimpuri într-o zi, am simțit nevoia să facem niște poze alb negru pe străzile Chișinăului.

Am făcut împreună cu talentata Cristina niște poze în dinamică pe fundalul unor clădiri extrem de frumoase, făcînd un lookbook de street style super fain.

Vedeți pozele mai jos!

Photos by Cristina Jitari Photographer

HZ8I8599

HZ8I8572

HZ8I8639

HZ8I8608

HZ8I8620

HZ8I8655

HZ8I8771

HZ8I8813

HZ8I8694

HZ8I8824

I was wearing:

Mango dress
H&M hat
Zara Boots
Moschino bag

Comments

7 Comments

 1. Cat de frumoase au iesit pozele <3
  http://www.descude.com

 2. super si pozele si stilul si arhitectura clădirilor

 3. Buna Ana! am vrut sa-ti spun pe facebook dar nu am vrut sa faca careva mare tam-tam. E “dyed the hair” (l-ai vopsit) nu “died” (care inseamna ca l-ai ucis). Sper sa nu o iei in nume de rau si nici nu e nevoie sa aprobi comentariul :)

  • Eu cunosc diferenta, dar gramatical foarte des le incurc )) Mai ales cind ma grabesc sa tapez! No worries, multumesc de atentionare :)

 4. Ana ca de obiceo tu la noi esti wow :) sarcina usoara !! Tare am vrut sa te intreb de unde cumperi lacurile gel la salon este magazin specializat ?

  • Buna Ana! Pe straduta Pircalab, mai la vale de Leogrand este oficiul celor care sunt reprezetantii OPI in Moldova. Acolo gasesti toooootul de la OPI )

 5. Superbe fotografii pentru ca tu esti faina foc! Felicitari si pentru burtica ;)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*