Family

Happy 30 Birthday


Yes, I am already 30 years old. But it seems like my life is just getting started, as I surely know what I want from it and what are my goals.

So, I decided to celebrate my Birthday by throwing a big Party with all my friends and family. Just the closest ones. I knew from the beginning how I wanted my Party to look, and I got inspired from Pinterest a lot!

I wanted a Black & Gold themed Party with lots of mirrors and candles. Everything turned out to be exactly how I wanted it to be.

Just look at the photos and bellow find out all the details about my birthday party!

[RO] Da, da, am făcut deja 30 de ani! Și mi se pare ca anume de la această vîrstă, viața devine mai interesantă, anume din cauza că știu deja ce și cum vreau de la ea. Așteptările sunt reale și planurile mari.

Nu o să vă vorbesc mult despre cît de împlinită sunt eu, pentru că cred că e evident acest lucru, dar vreau să vă las ceva poze mai jos să vedeți cîîîît de tare ne-am distrat noi. Am fost înconjurată de cei mai apropiați prieteni și de rude. Am dansat pîînă dimineață și ne-am cuprins pînă în zori cu cei dragi.

Mai jos o să vă scriu un pic și cum am organizat ziua mea!

Am început cu tematica invitațiilor, inspirîndu-mă de pe Pinterest. Și le-am făcut în nuanțe de Black & Gold. Și am zis ca voi și merge pe aceste nuanțe. La cei cu decorațiile am zis ca vreau mult gold, oglinzi și foarte multe lumînări. Mîncarea a fost delicioasă, deserturile nemaipomenite, muzica superbă, iar decorul de milioane.

Vă las mai jos detaliile.

Local – Pegas Terrace & Restaurant
Decor – Xo Studio
Muzica – Karafizi & The Roof
Dulciuri – Julia Rodnitki
Invitatii – Irina, You + We Events
Foto – Sergiu Birca
Rochia mea si a Emiliei – The Flavor Atelier

Imi pare rau, dar din acest moment pina la sfirsit, pozele noastre au un content foarte straniu si un pic inadecvat )))))))))))))

and Happy Birthday!!!

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*