Travel

Disneyland


Even if you’re not a kid anymore, you have to visit Disneyland if you’re in Paris. It’s an amazing place that makes you feel like in a cartoon. We had a big pleasure walking on the streets of Disneyland and having fun at their roller coasters. It’s a must place to see!

[RO] Chiar dacă nu mai sunteți copii si aveți ocazia să veniți în Paris, trebuie să vizitați Disneyland-ul. Este un loc magic, care te face să te simți ca într-un adevărat desen animat. Străzile din orăsel, căsuțele, magazinele si castelele sunt fix ca în povestile care obisnuiam să le privim de mici copii. It’s a must place to see!

I was wearing:
Mango mettalic shorts
Stradivarius denim shirt
Lacoste sneakers

Comments

11 Comments

 1. Disneyland-ul e magic, cum ai zis daca vrei sa te simti copil inca o data tre sa il vizitezi.

  Pupici, Dia.

  http://www.peach-punch.com

 2. Ce draguta esti in rol de Minnie! Superbe fotografiile.

 3. Waaaa….ce fumuseata,Ana te invidiez cu invidie alba :) ca ai avut ocazia sa vezi asa locuri frumoase,Bravo!Cind o sa am ocazia neaparat voi merge si eu acolo,toata copilaria mea am visat la asa ceva!

 4. Desi l-am vizitat de mai multe ori, prima data – acum 10 ani nu mi s-a parut atat de impresionant ( poate pt ca inca eram o copila si traiam intr-un basm :) ) insa cu trecerea timpului este mult mai placut sa te simti copil si sa te intorci inapoi in lumea copilariei ;) Apropos si mie imi place tare mult cum esti fara machiaj. Mai rar asa fete! E un norocos sotul cu asa o sotie naturala draguta :)

 5. magic!!!

  Ana, recomanda-mi te rog de unde pot lua in Chisinau o rochie lunga, vaporoasa?mersi!

 6. I want go there too! Looks so much fun:) Did you take picture with goofy or minnie?

  – Alice

 7. Ce frumos e acolo :D Si eu imi doresc sa ajung acolo in curand.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*