Fashion

Sport & Chic from Bagatt

hz8i3792
So, I decided to show you guys how to transform the same outfit from a sport one to a chic one, using only shoes and some accessories.

If the shoes are worth it, then you can easily change the style of one outfit. So, I used a monochromatic grey outfit with a pair of Bagatt sport shoes to create a casual outfit for a daily basis. For that I also chose a giant scarf.
This outfit is definitely one of my favorite from the two, because I love casual, stylish and cosy shoes.

To make the outfit a more chic one and good for night, I changed the shoes to a pair of sexy, black high heels from Bagatt as well, put a mini bag on and a giant necklace. You can also change the color of the lips and go for a dark one.

Just take a look at the shoes, because they’re the one that change the outfit and make all the differenece!

[RO] Mereu mi-au plăcut provocările. Din acest considerent am hotărît să vă arăt în postarea de azi cum puteți transforma aceeași ținută din una casual, în una de seară cu ajutorul încălțămintei.

Dacă încălțămintea este statement și deosebită, atunci veți avea succes. De aia, eu am ales încălțămintea de la Bagatt, brand-ul italian, care se găsește și la noi în Chișinău, mai exact în Centrul Comercial Grand Hall.

Ținuta cu care am creat cele două look-uri, este una monocromatică, gri.
Pentru ținuta de zi, care presupune a fi una casual, dar stilată, am ales o pereche de adidași de iarnă, modelul căruia este în topul tendințelor la moment și un fular supradimensionat. Această ținută este potrivită pentru birou, întîlnirile de zi cu prietenii și plimbările lungi.

Pentru a transforma ținuta în una de seară, am schimbat adidașii pe o pereche de pantofi negri cu șiret, am adaugat o geantă de seară neagră și un colier. Pentru a adăuga un aer sexy ținutei, puteți opta și pentru o culoare mai aprinsă la buze.

Și nu uitați, că cel mai important lucru într-o pereche de papuci este calitatea și comoditatea pe care v-o oferă aceștia. Iar Bagatt pe lîngă aceste două caracteristici, vă oferă și modele, care sunt în tendință!

Enjoy!

ȚINUTA DE ZI

hz8i3551

hz8i3568

hz8i3621

hz8i3625

hz8i3663

ȚINUTA DE SEARĂ

hz8i3687

hz8i3702

hz8i3708

hz8i3711

hz8i3783

hz8i3792

hz8i3795

hz8i3803

Comments

2 Comments

  1. mie mi-a placut look-ul. Si imi pare rau ca noi suntem atit de close-minded ca sa acceptam ceva iesit din comun, sandalele cu paltonul se potrivesc perfect. Nu e obligatoriu sa purtam cizme la paltoane si sandale la rochii…la fel cum vara se poarta rochii cu cizme stilate se poate purta si un palton cu pantofiori. Nu sunt “in rind” cu moda si nu cunosc ultimile tendinte, dar referitor la comentariu despre “sansale si frig” mi-am adus aminte de iarna trecuta, fusesem la Praga de Craciun cu sotul si parintii lui (originari din Franta), socreta purta pantofi cu “shapka” ruseasca varianta Zara, rochie lunga si un fular aruncat pe umeri, un look superb, pe cind eu inghetsam de frig in palton, cizme de iarna si 0 stil. Ea m-a inspirat, o doamna cu gust la 60 de ani cu blana pe cap si pantofi pe picioare, si nu scoasa de pe coperta!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*