Fashion

Sport & Chic from Bagatt

hz8i3792
So, I decided to show you guys how to transform the same outfit from a sport one to a chic one, using only shoes and some accessories.

If the shoes are worth it, then you can easily change the style of one outfit. So, I used a monochromatic grey outfit with a pair of Bagatt sport shoes to create a casual outfit for a daily basis. For that I also chose a giant scarf.
This outfit is definitely one of my favorite from the two, because I love casual, stylish and cosy shoes.

To make the outfit a more chic one and good for night, I changed the shoes to a pair of sexy, black high heels from Bagatt as well, put a mini bag on and a giant necklace. You can also change the color of the lips and go for a dark one.

Just take a look at the shoes, because they’re the one that change the outfit and make all the differenece!

[RO] Mereu mi-au plăcut provocările. Din acest considerent am hotărît să vă arăt în postarea de azi cum puteți transforma aceeași ținută din una casual, în una de seară cu ajutorul încălțămintei.

Dacă încălțămintea este statement și deosebită, atunci veți avea succes. De aia, eu am ales încălțămintea de la Bagatt, brand-ul italian, care se găsește și la noi în Chișinău, mai exact în Centrul Comercial Grand Hall.

Ținuta cu care am creat cele două look-uri, este una monocromatică, gri.
Pentru ținuta de zi, care presupune a fi una casual, dar stilată, am ales o pereche de adidași de iarnă, modelul căruia este în topul tendințelor la moment și un fular supradimensionat. Această ținută este potrivită pentru birou, întîlnirile de zi cu prietenii și plimbările lungi.

Pentru a transforma ținuta în una de seară, am schimbat adidașii pe o pereche de pantofi negri cu șiret, am adaugat o geantă de seară neagră și un colier. Pentru a adăuga un aer sexy ținutei, puteți opta și pentru o culoare mai aprinsă la buze.

Și nu uitați, că cel mai important lucru într-o pereche de papuci este calitatea și comoditatea pe care v-o oferă aceștia. Iar Bagatt pe lîngă aceste două caracteristici, vă oferă și modele, care sunt în tendință!

Enjoy!

ȚINUTA DE ZI

hz8i3551

hz8i3568

hz8i3621

hz8i3625

hz8i3663

ȚINUTA DE SEARĂ

hz8i3687

hz8i3702

hz8i3708

hz8i3711

hz8i3783

hz8i3792

hz8i3795

hz8i3803

Comments

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*