Fashion

Boyish in Amsterdam

IMG_8624

I loved the weather in Amsterdam. You won’t ever really see a hot summer, but that’s ok as long as there are +20’C, sunny, windy days and long summer rains. The weather there is really perfect for the locals who ride  their bikes the whole day. Can you imagine riding a bike in a super hot summer? I can’t.

So, here is another tourist outfit that I wore in one of the days that we discovered the beautiful city. Comfy sneakers and a warm jumper are just the things you need in Amsterdam.

[RO] Mi-a plăcut enorm timpul în Amsterdam. Stiu că am fost norocosi si am avut parte de două zile însorite acolo, o vreme nu chiar obisnuită pentru acest oras,dar eu sunt o persoană care nu se dă în vînt după verile noastre toride. Îmi plac mult verile călduroase, dar cînd mă aflu undeva pe litoral.

Atîta timp cît verile din Amsterdam presupun zile însorite cu o temperatura de +20’C, ploi scurte si vînt răcoros, eu o să fiu îndrăgostită pînă peste cap de acest oras. Cît de perfect este asa timp anume pentru localnici, care circulă ziua întreagă pe biciclete, acesta fiind un mod de viață normal si constant.

Pentru una din zilele noastre în care am descoperit orasul, eu am optat pentru încălțăminte comodă, haine usoare, dar si un honorac super de călduros, care mi-a servit bine atunci cînd a plouat si a fost vînt. În Amsterdam niciodată nu stii ce vreme te apucă. Niciodată.

IMG_8622

IMG_8626

IMG_8617

Comments

5 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*