Different

Date Night

IMG_1844

I want to show you guys in todays post a super casual outfit that would totally rock for a date night. Of course, the outfit should match the place you’re going to, but you don’t want to be too dressed up for a first date.

You will never go wrong with a denim on denim look worn with sexy heels. Put accent on your shoes and accessories and go out looking casual. Don’t forget to put some red lipstick on if you’re going out at night.

And besides the good looking part, don’t forget to be yourself on dates :)

<!–more–>

[RO] Vreau să vă arăt în postarea de azi o ținută numai bună pentru o primă întîlnire :). Să începem mai întîi cu faptul că conteaza să stiți unde mergeți ca să vă îmbrăcați corespunzător. Dar, dacă cavalerul vrea să vă surprindă, atunci sfatul meu ar fi să nu exagerați cu ținuta la prima întîlnire..pentru că toate stim, prima impresie contează.

Eu vă sugerez o ținută relaxată formată din blugi si o cămasă denim. Blugii pot fi ori de tip boyfriend ca în imagini, ori skinny. Pentru a accentua cumva ținuta, puneți accent pe accesorii. O pereche de pantofi sexy, de exemplu, v-ar transforma ținuta lejeră instantaneu în una chic. La ei, puteți adăuga un clutch de seară si ceva accesorii.

Dacă nu aveți în gînd să vă pupați toată seara, mergeți cu un ruj rosu aplicat pe buze, iar dacă nu stiți cum vor evolua lucrurile, atunci un luciu ar fi destul :).

În fine, important e să vă simțiți comod în ce purtați la o “primă întîlnire” si să nu uitați să fiți naturale si adevărate :).

IMG_1850

IMG_1867

IMG_1855

IMG_1863

IMG_1876

IMG_1870

Zara Jeans
Mango Shirt
Aldo cltuch
Gianvito Rossi shoes

Comments

10 Comments

 1. Foarte draguta! :)

 2. simply amazing!
  It looks so relaxing, so chic, so colourful…

 3. Si eu tocmai mi-am cumparat jeansii acestia.:) Este o recomandare foarte buna pentru prima intalnire.

 4. Blugii acestia sunt in colectia noua Ana? Tip boyfriend cu bulinute?

 5. Imi place! Pantofii sunt bestiali!

 6. Simplu si dragutz…ce ruj ai folosit? e o nuanta foarte frumoasa

 7. Ce pantaloni frumosi…un super look..arati genial!

  http://www.eager4fashion.com

 8. O pereche de pantofi sexy iti dau o stare de spirit numai buna de cucerit… Asa ca-s un musai la o prima intalnire… ahh mi-e dor de primele intalniri :)

  http://www.the–street.blogspot.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*