Beauty

Bridal 2018 from Salon Ana Ciorici


You guys know, we try every year to come up with some new hairdos and accessories for brides. Just so you can be inspired and get an imagination for your own hairdo at the wedding.

This year, we did something vintage. We did the hair really simple & easy. Just a blow dry and some natural curls, a hairdo that is perfect for open weddings. Then we did some classic updos and some braids and really focused on the accessories. We all know, that the perfect accessory can make even a short hairdo look super stylish.

Get inspired from our girls and even if you don’t like these specific hairdos and accessories, you can check all the other old blog posts for more inspiration.

Of course all these hairdos and makeup are made by the girls from our salon. As well, as you can find these accessories at the salon.

[RO] În fiecare început de an, împreună cu echipa mea de la salon încercăm să creăm look-uri pentru viitoarele mirese.
De această dată am venit cu niște coafuri mai vintage și am pus mai mult accent pe accesorii, pentru că pînă la urmă, acesta poate defini lookul total al miresei, dar și reda aerul pe carea aceasta și l-a dorit.

Noi am creat coafuri extrem de simple, gen un blow dry cu vîrfurile ondulate natural sau valuri vintage. Am pus accent pe look-ul wet, care se potrivește de minune fetelor cu păr scurt. Nu ne-am abătut nici de la cocurile clasice , dar nici de la părul ondulat perfect.

Dar am creat ceva extrem de simplu, punînd accent pe accesoriu și frumusețea persoanei care le poartă. Desigur ca rochia miresei trebuie să fie cea care îi definește look-ul, dar coafura și machiajul trebuie să fie acele elemente, care să o arate doar în versiunea cea mai bună, nu să o schimbe definitiv.

La makeup am făcut ceva extrem de simplu, fresh, la unele din fete nici măcar gene nu am folosit, pentru că tot mai multe fete renunță la ele. Am pus și accent pe buze, dar și pe prospețime unde era nevoie.

Și desigur că toate aceste frumuseți de accesorii pot fi găsite la noi în salon, dar și look-ul final poate fi consultat împreună cu fetele noastre și ales împreună.

Pentru viitoarele mirese, care nu s-au regăsit în aceste modele, dați un search pe blog și cu siguranță veți găsi modele din postările anterioare, care vă vor fi mai pe plac.

Enjoy!

Photos by Cristina Jitari

Hair & Makeup – Salon Ana Ciorici

Comments

5 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*