Fashion

November Cardigan

IMG_5924
It doesn’t take too much to create a cool outfit. If you’re not too lazy and have the wish to, then all you need for creating a super cool autumn outfit is a warm and interesting cardigan.
With the help of it, you can play around different pieces and create super cool looks. Go check out asos.com and you definitely will find lots of blanket-cardigans and other kinds.
Now, check out my first outfit with this super cool kitten cardigan that I got on the same site. Why first? Because I will wear it a lot this cold season.
Have a great day everyone!

[RO] Dacă îți pasă de felul cum arăți si ții să arăți mereu bine, atunci nu ai nevoie de mult timp pentru a crea o ținută stilată. Tot de ce ai nevoie în sezonul rece al anului pentru un look interesant, este un cardigan gros si versatil. În jurul acestuia, te poți juca cu o multitudine de piese pentru a crea ținute atît de zi, cît si de seară.
Mie îmi pasă cum arăt cînd ies din casă, dar din lipsa de timp, optez pentru ținute simple, dar cu un acel “ceva” care m-ar diferenția din mulțime.
Acel “ceva” în ținuta de azi, este cu siguranță cardiganul cu motani găsit pe asos.com, chipiul, dar si ciorapii albi :). În ciuda faptului că cardiganl nu este unul tocmai versatil din cauza imprimeului, eu cred că cu ajutorul lui pot crea ținute foarte diferite si interesante.
Enjoy!

IMG_5908

IMG_5911

IMG_5938

IMG_5916

IMG_5921

IMG_5924

IMG_5942

IMG_5930

IMG_5945 (1)

Asos cardigan
Zara boots
Vintage shorts
Stefanel tshirt
Mango necklace & cap

Comments

9 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*