Travel

Zakynthos Island, Greece

IMG_3757 (1)
Any vacation longer than a week, is a perfect one. After staying in Kefalonia for five days, Zakynthos was our next destination. We knew some different places and new stuff were waiting there for us to discover.
See all the stuff that we did in Zakynthos in our five days stay.

[RO] Orice vacanță mai lungă de o săptămînă, este una ideală. După cele cinci zile petreucte pe insula Kefalonia, altele cinci magice ne asteptau pe Zakynthos.
Pe această insulă, lucrurile stau cu totul diferit dar la fel de frumos. Citiți si vedeți mai jos detaliat unde am stat, ce am făcut si ce am vâzut pe această insulă minunată din Grecia.

1. We stayed in the Tsilivi Village, at the gorgeous Al Mare hotel, which had a great sea view, sports area and a pool. Everything about the hotel was great, except the beach. That’s why, most of the days we stayed at the Alykes beach, which offered us a sandy beach and a cool beach bar with great cocktails and sun beds.

[RO] În Zakynthos am fost cazați în hotelul Al Mare din sătucul Tsilivi, care ne oferea o vedere superbă la mare, piscină imensă si loc de jucat volei. În acest sătuc găsiți o sumedenie de distracții, restaurante si cocktail bar-uri.
Cu toate aceste privilegii, plaja din Tsilivi nu era cea mai frumoasă, de aia mergeam des la Alykes beach, unde aveam parte de o plajă de nisip frumoasă, apă azurie si beach bar-uri superbe.

IMG_3698 (1)

IMG_3701 (1)

IMG_3705 (1)

IMG_3706 (1)

IMG_3707 (1)

IMG_3710 (1)

IMG_3718 (1)

IMG_3729 (1)

IMG_3730 (1)

2. There’s a point from where you can see the breathtaking view of the Navagio beach. You must go and see it, because it’s a lifetime view that can also become a dangerous one. Be careful when you climb those mountains to have the best view!

[RO] Este un punct pe Zakynthos din care se vede de sus foarte bine vestita plajă Navagio. Cu siguranță este un loc must see, pentru că îți taie răsuflarea si pentru că asa ceva vezi o dată în viață. Dacă mergeți acolo, fiți atenți cînd urcați muntele, pentru că poate fi foarte periculos.

IMG_3742 (1)

IMG_3745 (1)

IMG_3757 (1)

IMG_3764 (1)

IMG_3769 (1)

IMG_3782 (1)

3. You must go on the Navagio beach, on which you can get only by boat. There you will see a wonderful water color that makes you feel like in a movie.
On the day we went it was pretty wavy and pretty dangerous, so being pregnant, I was the only one who did not swim on the beach. The water was really cold and the waves pretty big, thing that scared us a bit. On your way back, you will se the pretty amazing Blue Caves.

[RO] Trebuie să mergeți pe plaja Navagio, unicul mod de a ajunge acolo fiind cu vaporul. Pe insulă găsiți zeci de oferte de a ajunge pe plajă cu vaporase private sau cu mai multă lume. Din motiv că sunt prea mulți turisti, pe plajă poți sta de la o oră la trei maxim.
În ziua în care am fost noi valurile mării erau destul de mari, fapt care ne-a îngreunat posibilitatea de a ajunge pe plajă. De la barcă la plajă poți doar să înoți, valurile fiind mari si apa foarte rece nu mi-au permis mie acest lucru. Cei ce erau cu mine, însă si-au luat curaj si au înotat totusi la plajă.
Mergînd spre plajă, veți avea posibilitatea să vedeți Pesterile Albastre si veți înțelege de ce se numesc asa :).

IMG_4007 (1)

IMG_4008 (1)

IMG_4017 (1)

IMG_4020 (1)

Blue Caves
Blue Caves
Blue Caves
Blue Caves
Blue Caves
Blue Caves
Blue Caves
Blue Caves
Blue Caves
Blue Caves
Blue Caves
Blue Caves

IMG_4044 (1)

IMG_4091

IMG_4105 (1)

IMG_4122 (1)

IMG_4136 (1)

IMG_4137 (1)

IMG_4139 (1)

IMG_4158 (1)

IMG_4165 (1)

IMG_4183 (1)

IMG_4185 (1)

4. To have a great view of the sea and port from a nice restaurant, go to Zakynthos’s capital Zante. There you will have the chance to go shopping, see the swuares of the city and enjoy a nice dinner at a local restaurant.

[RO] Pentru a avea o vedere superbă a mării, a apusului si a portului, am mers la capitala insulei, Zante. Acolo am avut posibilitatea sa ne plimbăm si să savurăm din plin frumusețile orasului.

IMG_3654 (1)

IMG_3656 (1)

IMG_3669 (1)

IMG_3670 (1)

IMG_3842 (1)

IMG_3879 (1)

5. Go see the Turtle Island, where you can have a swim on its nice beach and get the chance to see some enormous turtles. If you have kids, they for sure will love this trip. It’s not so expensive and not so far by boat. Plus a bonus, on your return you can see the Keri Caves.

[RO] Mergeți numaidecît să vedeți Insula Broastelor Țestoase, mai ales dacă aveți copii. Acolo aveți posibilitatea de a vedea broaste țestoase enorme si a vă scălda  pe plaja lor azurie. La îtoarcere veți vedea frumoasele pesteri Keri. Această călătorie nu este scumpă si durează două ore.

IMG_3900 (1)

IMG_3901 (1)

IMG_3915 (1)

IMG_3918 (1)

IMG_3929 (1)

IMG_3959 (1)

IMG_3960 (1)

Turtle Island
Turtle Island
Keri Caves
Keri Caves
Keri Caves
Keri Caves
Keri Caves
Keri Caves

Comments

17 Comments

 1. Buna! Ma batea gandul sa merg si eu pe aici in vacanta! Imi poti spune daca exista locuri unde poti sta la plaja, gen golfuletele acelea cu apa albastra asa, sau doar plaje normale cum vezi la navodari de exemplu?

  • Am fost pe trei insule in Grecia pina acum si absolut toate aveau plaje salbatice in golfuletse de genul:) Doar ca trebuie sa ai masina ca sa le gasesti..nu-i chiar asa de simplu :)

 2. Foarte Frumos ! Ana tu ai luat de la agentie de turism sau ai plecat de una singura? si spunemi te rog de la care agentie.

  • Noi niciodata nu plecam undeva cu foi de la agentii turistice. Toate destinatiile le gasim singuri si bronam hotelele de pe booking.com :) In rest cind ajungem acolo. pe net gasim ce este de vazut :)

 3. noi am fost anul trecut la Zakynthos, a fost minunat!
  Mi-am reamintit prin pozele tale toate locurile unde am fost si noi ))

 4. Te invidiez pentru aceasta superba vacanta.
  Dar o sa ma razbun curand…
  :D
  Super tare tee-ul!

 5. Aaaa…ce frumos si fix “in time” pentru mine aceasta postare. Chiar imi doream sa vad niste imagini din Zakynthos, altele decat cele bine cunoscute, pentru ca urmeaza sa merg si eu acolo in curand si eram un pic dezorientata. :)
  Cat despre pozele tale, sunt superbe, iar tu ca si viitoare mamica si mai si…
  xoxo,
  Alina

 6. Toate pozele sunt ca o gură de aer proaspăt. Mă bucur nespus că te urmăresc și că am ocazia să aflu despre existența unor locuri atât de frumoase de pe fața planetei. Bravo, Ana.

 7. Tricoul e tare de tot))))))) I hate mornings too!

 8. Ana, ne spui te rog ce fel de camera foto ai?

 9. Ana aratane si noua cum iti legi bentitele :) intr-o mini postare !!!))

 10. asteptam cu nerabdare :) :*

 11. Superbe pozele , superba Grecia . are atat de multe locuri frumoase ! <3

  pupici

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*