Fashion

Summer fever

IMG_3870 You know your summer is complete when you had your vacation, when your skin was kissed a bit by the sun and when you saw some of the most beautiful places in the world.
Having tanned skin makes bright clothes look really good on you. That’s when the super easy skirts and vests find their way on your body. Some clothes, like the ones you see today are really made just for vacation and for cities with long promenades along the sea.

[RO] Stii că vara îți este completă doar atunci cînd ai fost în vacanță, cînd pielea ți-a fost sărutată cît de cît de soare si cînd ai văzut unele din cele mai frumoase locuri din lume. La mare totul pare mai frumos si mai usor. Pe pielea sărutată de soare vine perfect orice haină, cu atît mai mult cele cu imprimeuri colorate si culori aprinse.
Ținuta pe care o vedeți în această postare cu siguranță este una îndrăzneață si vine doar pentru vacanțe si orase cu promenade lungi de-a lungul mării. Doar acolo ți se permite să porți si costume de baie pe sub rochii vaporoase, părul natural uscat si un machiaj sidefat în culorile bronzului :) .

IMG_3859

IMG_3861

IMG_3871

IMG_3872

IMG_3823

Sonia Rykiel vest
Sisley skirt
Zara sandals
Penny Black bag
Mango earrings

Comments

10 Comments

 1. Superb machiajul dar si parul iti sta foarte bine <3

 2. superba tinuta, perfecta pentru o zi torida de vara
  visit my blog : http://nicoraulea.blogspot.ro/

 3. Iti ador parul, Anisoara. Love, love, love!

  pupici.

  http://www.peach-punch.com

 4. foarte frumos :) iti vine asa bine.
  totusi spf 30 minimum e esential. :) si apoi autobronzant cat vrei tu.

 5. Doaamne ce machiaj frumos..! tu nici la inceput de august nu mai lucrezi da? :(

  • Multumesc Ana! Lucrez inca toata luna august, doar ca am cite doua machiaje pe zi si aproape toate weekend-urile mi-s ocupate :)

 6. Ai un par foarte sanatos! Care este secretul?

  • Folosesc diverse produse de ingrijire, dar cel mai bun rezultat il obtii de la uleiul de masline sau de argan folosit inainte de spalare :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*