Fashion

Chic in Raquette

ana1
When it comes to local designers, my face is all in smiles. Smiles of happiness, that the industry of fashion got to our country and amazing people come out and show us their real talent.
Raquette is one of the chicest local brands that I know. I love its parisian style with a small twist of modernism.
And because all great things gather together, I’m going to be their face for their fall/winter collection. There are going to be beautiful shootings and some new beautiful projects from the brand and from our beauty salon. How cool is that?
So, until then, I’m living you with one of their great pieces from the fall/winter 13-14 collection. Check out this gorgeous peplum blouse with faux leather details that goes so well with just a pair of skinny jeans and heels.
As I said, Raquette has that city chicness in their pieces and makes a woman look very feminine.

[RO] Sunt toată numai zîmbete cînd aud despre brand-urile locale. Numai existența lor mă face mîndră de faptul ca industria modei cît de cît se dezvoltă si la noi în țară, iar tinerii design-eri au posibilitatea de a ne demonstra talentul lor.
Raquette este unul din brand-urile locale, care m-a cucerit de ceva timp cu colecțiile sale cu aer parizian si o usoară prezență de modernism în ele.
Si pentru că toate lucrurile interesante se adună mereu împreună, eu voi fi fața brand-ului Raquette pentru colecția lor de toamnă/iarnă 13-14. Împreuna vom realiza shooting-uri frumoase în colaborare cu salonul meu de frumusețe si veți avea parte si de ceva surprize din partea brand-ului.
Pînă atunci, însă, vă las cu o ținută simplă neagră, dar cu o alură chic creată anume de bluza peplum semnată Raquette. Vedeți singuri cîtă feminitate au piesele lor, care la prima vedere par atît de simple, iar noi toți stim că simplețea cucereste.

IMG_5985 (1)

IMG_5995 (1)

IMG_6010

IMG_6016

IMG_6026

IMG_6045

IMG_6048

IMG_6057

Mango jeans & necklace
Raquette Blouse 
Manolo Blahnik shoes

Comments

25 Comments

 1. Mamica sexy, tare-mi esti draga!!!
  Asteptam cu nerabdare noile tare proiecte!!

 2. Parul tau e wow!! Asta e lungimea si coafura perfecta din p.meu de vedere.
  Arati foarte bine si la corp, parca n-ai nascut acum o luna :) Ai inceput deja sportul? Sau ai nascut prin cezariana?
  Salutari bebelusei :)

  • Multumesc Maria! Imi place si mie anume lungimea asta..e usor de aranjat :) Sportul inca nu l-am inceput, dar astept cu nerabdare s-o fac :D

 3. Frumos topul, astept sa vad ce veti realiza impreuna :)

 4. Cu ce ti-ai aranjat parul atat de frumos si natural? :)

  • M-am culcat cu el semiud, dupa care mi-am facut in fatsa doua bucle in cruce cu indreptatorul, mi-am dat parul unde si unde cu spuma si voila :D Ah da, si putin volum la radacini :) Coafura in 10 min

 5. Ori ai pieptul mare sau marimea nu e potrivita,liniutele celea trebuia sa fie in drept cu pieptul sau coftita nu e cusuta bine.

 6. Vreau sa iti zic ca iti urmaresc blog-ul de ceva vreme, insa nu am scris niciodata vreo opinie! Imi place ce faci si vreau sa iti zic ca ai un talent la a scrie succint o descriere interesant si unica pentru fiecare post. Stiu ca acum fiecare care nu ii este lene isi face blog, insa din pacate nu toate sunt reusite! Al tau face exceptie…Aranjamentul, pasiunea si naturaletea cu care faci toate lucrurile atrage.
  Iti doresc mult succes si sper sa vedem cit mai multe postari de la tine!

 7. arati senzational! buclele sunt minunate, vreau si eu ))

 8. Draga Alina eu am incercat sa-mi cos odata o rochie pentru ca credeam ca imi va iesi mult mai ieftin. Culmea e ca mi-a iesit putin mai scump decit costa o rochie de aia gata cusuta in alta parte. Nu mai pun in calcul timpul pierdut pentru probari. Aceasta bluza este doar vreo 580 de lei :) Din punctul meu de vedere, acest pret nu este unul exorbitant. Mersi de compliment :D

 9. Arati minunat, foarte discret outfit-ul tau!

 10. foarte frumoasa..de ceva timp iti urmaresc blogul si pagina de facebook zilnic.Bravo!
  zimi te rog ce produse pentru par folosesti si ce marcă?(spumă, fixativ sprayuri)
  Mercy.

 11. Eu vreau sa-mi procur un indreptator ca sa nu dau fuga de fiecare data la frizerie. Ma poti ajuta cu vreun sfat? Cum sa-l aleg si de unde?

 12. Ador pantofii!!! Ce model, ce culoare!

 13. Onu simona georgiana

  Bravo:d

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*