Beauty

New Years Eve Makeup

IMG_0661
I love what I do. Makeup gives me the opportunity to be creative, to play with colors and faces, to get out from routine and dream.

So, almost every season before Christmas and New Year’s Eve I create different makeup and hair projects. I do the makeup and the girls from the salon help define and finish my looks with different hairdos.

This year I ran a bit from looks that people can normally wear during the day and focused my energy on creating something shiny, golden, bright and disco. There are a lot of themed parties on New Year’s Eve, so even these makeups can be wearable .

The first makeup is made in natural shimmering colors with a bright lip. To add a bit of “celebration” spirit to the makeup I used some golden details for one eye and dragged it right into the hair.

For the second look, I used some really bright mauve and black shimmery colors on the eyes and went for a nude lip.
I chose simple hairdos for these two makeups as lately everyone wears sleek hair.

For the third look, we created a punk hairdo , natural eyes with long lashes and amazing bright red lips with lots of shimmer that looks kind of disco.

To these three looks you can easily wear a simple black dress, jumpsuit or even a suit. You can play with your makeup every time you feel your outfit is simple and classy.

I hope you guys like my work and appreciate the creative part of it, because I put my soul in what I do.

[RO] Ador la nebunie ceea ce fac. Machiajul îmi oferă posibilitatea încălcării oricărei granițe și îmi oferă posibilitatea de a crea si de a fugi din rutina vieții.

După cum am creat un obicei deja, înainte de fiecare sărbătoare și mai ales înainte de Revelion și Crăciun creez anumite proiecte cu machiaje și coafuri, care ar servi drept exemple pentru clienții noștri.

În acest an, mi-am permis un pic și am dat frîu liber imaginației. Am creat împreună cu fetele de la Salon niște look-uri, care poate nu sunt foarte purtabile la un eveniment mai simplu. Dar precum seara de Revelion presupune și multe petreceri tematice, am zis că multe din aceste machiaje și coafuri pot fi liber purtate atunci.

M-am jucat mult cu culorile, fardurile sidefate și ojele cu sclipici, care tot pot fi găsite în gama culorilor de la salon. Tot ce vedeți în poze, pornind de la aplicații aurii, oje extrem de aprinse si culori bombă, ca movul din unul din machiaje le puteți găsi la noi.

Pentru priuml meu model Ilinca, am optat pentru un machiaj extrem de natural în culori naturale sidefate și ale bronzului, aplicînd si o mulțime de luciu auriu. I-am conturat bine sculele și am pus accent pe buze ( în acest caz am folosit culoarea Rebel de la MAC). Pentru a face machiajul mai festiv si a-i reda aer de sărbătoare, i-am aplicat doar pe un ochi niste folii aurii și le-am tras pînă la rădăcinile părului. Mi se pare mai deosebit acest look cu aceste folii. Pentru păr, am optat pentru o coadă de cal extrem de simplă și netedă.

Coafură – Cojocaru Cristina
Makeup – Ana Ciorici

IMG_0661

IMG_0752

IMG_07431

IMG_07551

Pentru al doilea model Katia, am optat pentru accentuarea ochilor. Și da, în mod normal la mirese și multe alte machiaje eu nu optez pentru mov. Niciodată! Dar de Revelion puteți să vă permiteți încălcarea unor reguli și să optați pentru un machiaj aprins, cu mult sidef și străluci, dar să fie în limitele normalului. Tot ce vă arăt azi aici, este ceva editorial, este un proiect în care orice regulă poate fi încălcată.
Plus la toate, movul accentuează extrem de mult culoarea albastră a ochilor. Aici însă am optat pentru buze naturale si pomeți extrem de primăvăratici, ca să păstrez un echilibru.

IMG_0820

IMG_0878

Makeup – Ana Ciorici

Și pentru look-ul numărul trei, în care am fost eu pe post de model, am ales ceva mai punk și rock. Am optat pentru o coafură foarte curajoasă, dar superbă zic eu. Chiar eram curioasă să văd cum voi arăta.
Pentru această coafură am optat pentru ochi curați, gene foarte lungi, pomeți foarte conturați și buze roșii. Dar ca să mă abat de la roșul cel mat clasic, plictisitor deja, am folosit particule roșii strălucitoare si un glos deasupra. Abaterea de la normal este binevenită uneori.

Coafură – Doina Beschieru
Makeup – Ana Ciorici

IMG_1098

IMG_10641

IMG_11061

IMG_103411

Vă sfătui cu drag ca atunci cînd nu aveți timp de o ținută nouă de Revelion, mergeți pe o rochie neagră simplă sau chiar un costum negru și jucațivă cu machiajul si părul dvs.

Baftă si cine încă nu are programări de Revelion la Salonul Ana Ciorici, noi vă așteptăm!

Comments

20 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*