Fashion Travel

Breezy Mallorca

IMG_9892
On these hot summer days in the city, I miss most the breezy nights and sunsets from Mallorca. It was never too hot on the beach, as the wind plays a great part on the islands weather.

The weather down there was just perfect for long walks and mojitos. And yes, sometimes it was just perfect for beautiful photos.

Enjoy these bronzy photos that we took back in our holiday in Mallorca, Spain.

[RO] În aceste zile toride din Chișinău, cel mai mult îmi lipsește vîntul din Mallorca, care transforma orice zi călduroasă în una suportabilă și răcoroasă parcă.

Mi-i dor de acele nopți răcoroase de vară din Spania, mi-i dor de apusurile frumoase, care transformau orice plimbare de pe plajă în magie.

Și ca să-mi mai pun un pic de sare pe rană, am găsit timp să creez o postare și cu aceste poze frumoase de la un apus de soare de pe Mallorca.

Enjoy!

IMG_9865

IMG_9883

IMG_9891

IMG_9892

IMG_9909

I was wearing:

H&M swimsuit
H&M earrings
Maje shirt

Comments

6 Comments

 1. Esti o mămica si femeie superba.frumoase poze cine n-ar duce doru la asa ceva

 2. Buna,ce ruj ai folosit?costumul este din colectia de anul acesta?mersi!♡♡

 3. sexy si natural!
  Mi-i dor de postari cu tinute de oras, astept ceva nou ;)

 4. Ana,povesteste despre pandativul ce il porti la git…E foarte dragut.Din aur?

  • SUnt doua pandative. Unul din aur alb si altul din aur galben. Pe ambele le am de la Malvensky si au gravate pe ele cite un nume )

 5. Ana te rog mult sa imi spui de unde ati luat bilete de avion spre Mallorca, escala sau direct? noi am cautat de la chartere insa am gasit cu 2 mii euro dus intors 4 persoane, mi se pare exagerat. Te rog frumos sa imi dai mai multe detalii legat de zbor, daca poti.
  multumesc

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*