Beauty

New Hair Color in Trend: Ecaille

IMG_4072 (1)
Apparently there’s a new hair trend that Hollywood celebrities opt for and it’s called Ecaille. It’s practically the same ombre and balayage, but with more warm and deeper colors at the roots.

Several days ago, I dyed my hair in the same way, but had no idea it’s a trend now. I wanted my color to be more natural and more deeper as it looks richer. We opted for some caramel color that is close to my natural one and dyed the roots, but also left some blonde highlights to create that sun kissed look.

I hope you guys like it and make up your mind to try the new Ecaille :).

[RO] Toată lumea știe cît de tare îmi plac mie șuvițele mai deschise care joacă prin păr. De ceva timp e în tendință ombre-ul și balyage-ul, două tehnici vestite de a vopsi părul.

În urma acestora, părul este mult mai deschis și dă senzația că ați trăit o lună undeva pe plajă. Spre toamnă însă, acest păr blond, uscat pe capete pare deteriorat și ars pe alocuri. Anume din acest motiv, am vrut să redau părului meu o culoare mai profundă, mai caldă și mai naturală.

Am folosit aceeași tehnică ca la ombre, doar că am adăugat culorile în nuanțe caramel la rădăcină și le-am întins pe alocuri și pe toată lungimea, lasînd și ceva șuvițe blonde.

Se pare că la Hollywood anume acest procedeu este îndrăgit de multe staruri și tot mai mult preferat în sezonul rece al anului. Această tehnică de vopsire în nuanțe mai bogate și mai naturale se numește Ecaille.

Vedeți mai jos și două poze diferite pentru a înțelege diferența.

Before

IMG_3945

After

IMG_4072 (1)

Știți bine unde mi-am vopsit părul ) Pentru mai multe detalii vedeți pagina noastră de facebook.

Comments

One Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*