Different

BIOrganic Dessert

IMG_0959
Winter Holidays always involve too much food for our organism.
This year for Christmas, all our beloved ones were at our home to celebrate, eat and have a great time. So, besides cooking some healthy dishes, I decided to opt for a raw vegan dessert. I thought it would be easier on our stomach and different for all our family members.

Our moms were quite impressed by the desserts that I got from BIOrganic Cafe here in Chisinau. Besides the fact that they looked amazing and were super healthy, they tasted delicious. And as far as I know, it takes time to understand the raw vegan desserts. We were all quite impressed by the way they looked and tasted ( we ordered a cheesecake, icecream and a roll cake).

Emilia was stunned by the mini raw icecreams and by the cheesecake and was delighted that we let her eat as much as she wanted.

I recommend all of you to at least taste once these desserts and understand how healthy and good they are for your body.

[RO] Sărbătorile de iarnă mereu implică prea multă mîncare pentru organismul nostru.

În acest an am sărbătorit Crăciunul cu părinții, la noi acasă. Am gătit o cină delicioasă, am despachetat cadouri și am zîmbit extrem de mult.
Iar pentru a finisa masa de Crăciun cu brio, am optat pentru un desert vegan raw, care poate fi găsit în Chișinău doar la BIOrganic. M-am gîndit că la toate mesele copioase pe care le avem noi de sărbători, un desert extrem de sănătos cu multe semințe și fructe uscate ar fi ideal pentru trupul și sufletul nostru. Eu am optat pentru un cheesecake cu fructe de pădure, o ruladă cu mac și nucușoare, și înghețată raw pentru Emilia.

Să știți că fiecare membru al familiei a preferat deserturi diferite. Mamele au rămas încîntate de ruladă, bărbații în mare parte de cheesecake-ul acrișor, iar Emilia a fost încîntată că am lăsat-o să mănînce cît desert a vrut.

Iar eu am rămas impresionată de interiorul restaurantului, de deservire, de deserturile arătoase, dar și gustoase și de meniul variat și extreeem de sănătos de la BIOrganic. Să știți că unii din voi poate vor avea nevoie de timp pentru a înțelege astfel de deserturi, dar noi de ceva timp optăm pentru mîncare mai sănătoasă. Cred că ne maturizăm!

Eu recomand cu multă sinceritate aceste delicii și abia aștept să încerc cursul lor de detoxifiere și toate salatele alea cu avocado! Yum!

Enjoy!

Înghețata raw în forme extrem de cute!

IMG_0941

IMG_0934

Cheesecake-ul super delicios!

IMG_0958

IMG_0959

IMG_0965

Iată si rulada pe care am comandat-o, și care nu a mai fost pa masă de pozat în 10 minute. De aia am preluat poza de la ei de pe site ca să vă arăt cît de frumoasă e!

1424516_949473238480697_7043951988541659985_n

Comments

10 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*