Different

Sport Is Life

NTI-9
Sport isn’t something we should do periodically, it’s something that should be part of our existence and of our day by day life.

I’ve been doing professional sports all my life, starting with tennis and ending with a seven year old life of volleyball. That’s why fitness, aerobics and all that are not my thing. I always loved doing sports with interests and games.

This is why after finishing university and life in volleyball, I attended for a while the gym in search for a sport interest. That’s when I discovered at my gym the best trainer and kick boxing. As he is a professional trainer in k1 and training champions in my country, I thought he would do a good job with me.

I have to tell you, I’m getting the best results after training for three years with him. He’s rough, very serious at what he’s doing and never lets me rest and that’s why I have great results and my body looks really toned.

Check out some great photos from one of my trainings with him.

[RO] Sportul nu este ceva ce ar trebui să ne ocupe timpul periodic. Acesta ar trebui să facă parte din stilul nostru de viață și ar trebui să reprezinte ceva normal în existența noastră.

Știu, în Moldova, Chișinău încă nu este dezvoltată cultura sportului, întru-cît prin parcuri poți vedea lume numărată alergînd sau făcînd ceva exerciții.

În fine, sportul a făcut parte din viața mea de mică. Am început cu tenis și am finisat cu 7 ani de volei profesional. Aceste tipuri de sport reprezentau totul pentru mine. Trăiam pentru clipa de a scăpa de rutina lecțiilor obositoare și pentru a merge la antrenament. Voleiul pînă în ziua de azi este preferatul meu tip de sport( mai ales cel de plajă).

După ce am finisat universitatea, s-a cam terminat și cu voleiul. Am început a merge la sală în căutarea a ceva nou. Conștientizam că aerobica nu este pentru mine, întru-cît mi se pare extrem de plictisitor să faci un sport fără ceva excitant, fără joc la mijloc.

Dar, la sala mea am descoperit unul dintre cei mai tari antrenori si tip de sport pe care îl preda acesta. Eugen Musalimov este cunoscut în Chișinău ca unul dintre cei mai buni și profesioniști antrenori de kick boxing și muay thai. Prin mîna lui trec campioni. Iar eu am avut norocul să-l descopăr și la sala mea.

Timp de trei ani, fac k1 si muay thai cu el, și sunt încîntată de lupte, de cît de greu poate fi un antrenament și de el ca antrenor. Probabil este unul din puținii care se atîrnă extrem de serios de ceea ce face. Nu îmi lasă răgaz și loc de odihnă deloc și corpul meu este extrem de tonifiat. Uneori îl urăsc pentru modul în care ne antrenează ))).

Vă las jos cu niște poze din timpul unui antrenament cu el.

NTI (1)

NTI-4

NTI-5 (1)

NTI-6

NTI-7

NTI-9

NTI-12

NTI-15

NTI-16

NTI-23

Photos by Taras Novitskii

Comments

5 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*