Different

Angel Smile

IMG_2873
Christmas is usually about family and about giving. Each year I try not to loose myself and remember about the ones in need.

This year was special for me, because I had the chance to meet some angles that fight for their life. We went to the Onocology Hospital here in Chisinau and met some amazing little persons that fight with cancer.
Most of them were very brave and positive. They gave us only smiles and good vibes, in spite of what’s going on in their lives.

Together with the photographer Eva Elena and makeup artist Alina Lisenco we tried to create a beauty day for the girls from the hospitals.
We teached them how to wear their scarves as accessories on their heads. We also made them up with the help of makeup a bit. It was more a fun and creative day for us and for them. The little ones were really impressed about all the colors and lipsticks.

It was an impressive day for us, as we found how can one fight for its life. We are all really lucky that we even have the chance to live our lives.

Appreciate everything that God gave you in this life!

Enjoy the most beautiful photos in the world!

[RO] Crăciunul este sărbătoarea care se petrece în familie, dar și sărbătoarea în care trebuie să oferi și să ajuți pe cei nevoiași.

În acest an am hotărît să mergem la Spitalul Oncologic în secția pentru copii. Ne-am gîndit că îngerașii care se lupt pentru viața lor, se vor bucura de ziua de frumusețe pe care le vom oferi.

Am mers acolo împreună cu Eva Elena, care ne-a făcut pozele, dar și cu makeup artisul Alina Lisenco pentru a le face o schimbare fetelor.

Odată ajunse acolo, am rămas impresionată de creativitatea pe care o dau dovadă copiii din secție. Știați că au acolo școală? Și că cei ce petrec mai mult timp acolo, învață, dau teste si lucrări ca în școlile normale?
Știați că cei mai talentați copii se află anume acolo, în acea secție? Aboslut toată secția era plină de desene făcute de copii, de tot felul de lucrușoare hand made si de tot felul de confecții. Am rămas uimită de tot ce-am văzut acolo.

Iar atunci cînd le-am anunțat că le vom oferi o zi de frumusețe, acestea au sărit în sus de bucurie. Trebuiau să participe mai multe fete la acest proiect caritabil, dar din păcate condițiile de sănătate nu au permis multora să vină. Noi ne-am bucurat, însă, și de cele care au fost prezente.

Fetele au fost tare curajoase și ne-au permis să le arătăm cum pot să-și accesorizeze podoaba capilară cu ajutorul fularelor sale. Cele mici erau extrem de entuziasmate de produsele de machiaj. Au testat toate rujurile si luciurile pe care le aveam prin preajmă și ne-au lăsat să le transofrmăm în personaje exotice și colorate.

Toate au zămbit si s-au bucurat de sesiunea foto, iar mai mare le-a fost fericirea cînd le-am spus că le vom face cadou cîte un portret cu fiecare în parte.

Le dorim îngerașilor mult curaj și sănătate!

Oameni buni, noi avem prioritate mare pentru că avem simpla șansă de a ne trăi viața, pe cînd unii îngeri trebuie să se lupte pentru ea.

Fiți mai buni, trăiți-vă viața din plin și înconjurați-vă doar cu cei dragi vouă și inimii voastre.

Crăciun Fericit!

Fetele și-au găsit curajul și ne-au lăsat să le facem poze înainte și după pentru a vedea mai clar schimbarea pe care le-am oferit-o.

Before – Andreea si maică sa

IMG_2819

After

IMG_2873

IMG_2954

Before

IMG_2834

After

IMG_2888

Before – Inga

IMG_2851

After

IMG_2910

Photos – Eva Elena
Makeup Ana Ciorici, Alina Lisenco

Comments

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*