Different

Our Medpark Experience

IMG_0839
Since Emilia came into our lives, I promised to give her the best parental and pediatric care. She was really healthy from the day she was born and until today, thanks God. But still, babies can have a lot of problems/issues that can be discovered only by going to the pediatrician monthly until the age of one.

So, that’s why we chose Medpark as the hospital for our monthly pediatric visit. This International hospital is modern, has some of the best services and has a lot of doctors, even pediatricians, so there’s a big choice of them.

We use their laboratory for all our analysis and until now they were more than right. Even when Emilia got a really bad cold that was the beginning of a pneumonia, we treated her at Medpark and the disease never came back to her.

I just wanted to share with you guys our experience at this hospital, as we have only positive stuff to say about them.

P.S. We love Liliana Vishnevschi and that’s why I consider her to be our pediatrician.

[RO] Dacă tot mă împart cu voi cu experiențele mele vizavi de călătorii, frumusețe si modă, am zis să scriu si despre sănătatea copilului meu, care este cel mai important lucru din lume pentru mine.

Noi am ales să mergem la pediatru la Spitalul Internațional Medpark si nu la un spital de stat anume din motivul unei experiențe absolut negative în timpul sarcinii la acesta din urmă. Am zis că economisesc un pic mai mulți bani si merg la un centru modern de sănătate cu laboratoare de ultimă generație, cu servicii la nivel si specialisti numai nu mai răi ca într-un spital de stat.

Doar stim foarte bine că se merită de mers la pediatrii din spitalele de stat, doar atunci cînd acestia vă sunt cunoscuți, respectiv si atitudinea si seriozitatea lor față de copilul vostru si problema acestuia este alta.

Noi am avut parte la Medpark doar de servicii calitative. Din a treia vizită ne-am găsit pediatrul favorit ( dna Liliana Visnevschi) si am ales să mergem lunar la ea la controlul de rutină si nu numai. Pînă cînd, fiecare problemă pe care Emilia a avut-o, a fost depistată la timp si rezolvată cu cît mai puține medicamente posibile.

Experiența noastră la Medpark a fost doar una absolut pozitivă. Orice specialist la care am fost la un control de rutină cu Emilia i-a acordat atenție detaliată si i-a depistat la timp orice problemuță. Sper în continuare ca acestia să ofere clienților săi aceleasi servicii de calitate înaltă si să se urce la asteptările acestora.

Vă doresc copii sănătosi dragi părinți!

IMG_0820

Comments

3 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*