Fashion

Spring Break

IMG_5446
It’s been a while since I wore high heels. So, I thought about taking a day off, wear some smart casual clothes and take out for a walk my beautiful mint stilettos.

Besides being perfect for a day or night out with the girls, this outfit can be good for office as well. Of course it depends where u’re working and if there are severe rules about clothes. But if not, you can easily wear this just by adding instead of a biker jacket a simple white blazer.

Go ahead and be bold even at work.
Have a nice day!

[RO] Eu vreau să vă arăt cum dintr-o ținută casual de primăvară, care merge perfect pentru o iesire de zi sau de seară cu fetele în oras, poți crea si una bună pentru oficiu.
Aici deja depinde de ce fel de serviciu aveți si cît de strictă este politica firmei în legătura cu îmbrăcămintea.

Dacă lucrați undeva, unde nu vă este dată o uniformă sau nu vi se cere să purtați doar cămesi albe si fuste creion negre, eu vă propun o alternativă mai interesantă. Asocierea unor pantaloni albi clasici cu o haină mai neobisnuită, care da, aduce a mare si vară, este una din opțiuni. Doar ca să arate această ținută mai business, înlocuiți geaca din piele cu un sacou alb.

Nu stiu cît de profesionist ar arăta înlocuirea cămesii cu o bluză de genul, dar mie mi se pare o alternativă bună. Nu uitați că si colierele colorate îți pot crea o dispoziție frumoasă la serviciu, evitați însă buzele rosii.

Să aveți o zi bună!

IMG_5435

IMG_5446

IMG_5468

IMG_5449

Photos by Alina Memet Photography

Comments

11 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*