Fashion

A Mommy Outfit

IMG_7411
Having a child leads to wearing jeans, t shirts and comfy sneakers almost all the time. Still, sometimes when I’m going for a walk with the kid, I want to look chic. And who said chic can’t be comfy?

Well, there are just some things a mother has to have and wear for looking chic and feeling good:

1. You need leggings or stretching jeans. Because they are the one helping you to move easily and you move a lot when you go out for a walk with your child.

2. You need oversized sweaters, shirts or t shirts. Nothing should make you feel uncomfortable.

3. You definitely need very good shoes for walking. And we all know not only sneakers are good for long walks.

With all these said, I just wanted to show you guys that being chic and comfy is not a problem nowadays. So, sometimes, only sometimes I go out with my child looking chic.

 

[RO] Cînd ai un copil si trebuie să iesi la plimbări lungi în parc cu el, optezi pentru haine foarte comode. Eu, cel puțin, aleg mereu blugi comozi si niste adidasi.

Uneori, însă, cînd mai esti influențat si de timpul de +10’C, optez să port haine la fel de comode, dar cu o alură mai chic. Pentru că cine a spus că nu există haine chic comode?

Am tras o concluzie si m-am gîndit la cele cîteva lucrui esențiale de care o mamă trebuie să ducă cont cînd iese la plimbare cu copilul si vrea să arate chic.

1. Trebuie să purtați mai mereu legging-si sau blugi, care sunt elastici, pentru că doar acestia ne pot oferi libertate în miscare. Iar mamemele se miscă mult, mai ales cînd pui căruciorul în masină, pui copilul în carseat, ajungînd în parc, iar îl coți, iar pui copilul..etc.

2. Aveți nevoie de cămesi, maiouri si pulovere supradimensionate. Este foarte important ca haina pe care o purtați să nu vă incomodeze deloc. Eu deja am iesit cu Emilia de un milion de ori si vroiam si eu să arăt omeneste uneori si optam pentru lucruri, care chiar mă deranjau atunci cînd depuneam puțin efort.

3. Si nu uitați în ultimul rînd că încălțămintea trebuie să fie super de confortabilă si bună. Iar adidasii nu sunt unicii de acest fel.

Eu am încercat să port o ținută cu aer chic cît de puțin, dar si foarte comodă. V-o zic cu mîina pe inimă.

IMG_7377

IMG_7380

IMG_7382

IMG_7391

IMG_7393

IMG_7395

IMG_7403

IMG_7411

Mango leggings and sweatshirt
Stefanel sleeveless coat
Penny Black shoes
Emporio Armani bag

Comments

20 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*