Different

Organising

IMG_7023
I’m a very organised person, so when it comes to my home, everything must be arranged in its place and things shouldn’t be just laying around the house.

Well, since Emilia came into this world, she kind of owns our free space in the house. And she is not walking yet :).
There are singing toys and blankets all over the house. So, I decided to end this and somehow organise her stuff.

And we all know that Ikea has the best options for organising your kids room.
I bought some giant white boxes that match the furniture in her room and placed there some clothes that are already small for her and some that she will get to wear in spring and summer. I decided I don’t need to see the clothes that she doesn’t wear right now everyday.

I also bought some medium sized cute boxes for her toys. Two of them I keep in her room and one I keep in our room and everyday at the end of the day I just put her toys in there.

Soon, when she will start crolling I will keep one of the big boxes in our living room, just in case.

I also bought some small beautiful boxes from Zara Home for different small things like her plastic noisy toys and her creams. They also look good on her furniture.

Well, in this way I can keep all her stuff organised. At least fo some months, till she starts walking and the house will not belong to us anymore :).

[RO] Eu sunt o persoană foarte organizată si destul de obsedată de faptul că fiecare lucru în casă îsi are locul si trebuie să stea la locul său.

De cînd a apărut Emilia pe lume si în casa noastră respectiv, lucrurile au început s-o ia razna puțin , mai ales că acum ea se joacă mult si atinge orice. În toată casa sunt împrăstiate jucării de ale ei, pături, ciorapi, suzete si tot felul de chestii.

Încă de cînd avea o lună am stiut că o să ajungem aici si mi-am comandat de la Ikea niste cutii pentru organizare. Cu toții stim că cînd avem nevoie de organizarea lucrurilor mai ales în camera copiilor, Ikea este cea mai bună soluție.

Asadar, mi-am procurat patru cutii albe enorme, care se si potrivesc cu camera ei si le-am pus sus pe dulap. Zici că fac parte din decor.
Acolo țin hainele ei, care îi sunt deja mici, dar si cele care o să le poarte abia la primăvară sau la vară. Am zis că nu e nevoie să văd în dulap în fiecare zi lucrurile care îi sunt mici sau mari deja.

Mai am încă două boxe mari libere, care le voi trece în salon atunci cînd va sta pe poponeață si cînd jucăriile ei chiar vor fi peste tot.

Pe lîngă aceste cutii mari, mi-am luat si trei de mărime medie, în care țin la moment toate jucăriile ei. Una din cutii stă si la noi în dormitor, în care adun jucăriile împrăstiate de pe tot patul la sfîrsitul zilei.

În asa mod, are jucării în fiecare cameră în care se joacă, dar sunt la locrul lor si încă si se priveste frumos.

Mai am de la Zara Home cîteva cutii mici interesante, care stau pe rafturile ei si care sunt folosite pentru a depozita cremele ei si toate jucăriile mici din plastic destinate gingiilor :).

Iată în asa mod îi organizez eu lucrurile Emiliei la moment. Stiu, că cînd va începe să meargă scăpare nu vom avea, dar atunci o duc la joacă în curtea mame pe iarbă verde :).

IMG_7017

IMG_7014

IMG_7005

IMG_7007

IMG_7008

IMG_7011

IMG_7023

IMG_7027

IMG_7028

Comments

7 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*