Beauty

Let’s talk..ombre!


I know ombre isn’t something new, but I find it still something cool. I find attractive those highlights that make women look like the have lived at the beach for ever. My natural color is dark blonde and I decided to make my ombre in several stages to not damage too much my hair. To be more exact, I did my ombre in three stages. For the first time we made it look really natural, like my hair got burned from the sun, but then I decided to make it more obvious.

Enjoy the photos and if you still don’t know wether to die your hair in ombre or not, I say go for it!

[RO] Ombre, de fapt, înseamnă suvițe mai deschise ca nuanța părului vostru, care joacă prin păr si care creează acele umbre. Această modalitate de a vopsi părul nu este una nouă, dar mie mi se pare încă destul de cool, dacă este făcută corect. Atunci cînd părul este natural, este usor să-l faci, însă cînd aveți părul vopsit într-o nuanță anumită, cu siguranță trebuie să mergeți la un specialist bun, care să nu vă ardă părul.

Părul meu natural este de un blond închis, si cu toate acestea, mi-am vopsit părul în ombre în trei etape, pentru a fi sigură că iese ceva frumos si pentru a nu-mi deteriora părul. Pentru cine este curios, de fiecare dată am folosit vopsea de la Scwharzskoph Professional si anume Igora numarul 9/4. Părul mi l-au vopsit fete diferite de la mine de la salon.

Am să vă pun mai jos poze cu fiecare etapă în care părul meu a fost vopsit ca să vedeți si voi, care vă place mai mult. Enjoy!

Here is how my natural hair used to be:
Vedeți aici cum arăta părul meu natural:

Now check out how my hair looked after highlighting it a little bit:
Acum observați cum arată părul după ce i-am făcut ceva suvițe mai deschise, care încă nu arată a ombre:

Now check out how my hair looked after the second time I died it:
Acum observați nuanța părului după ce l-am vopsit a doua oară:

And now, here is the last result, the one that I love the most:
Si acum iată si rezultatul final, cel care îmi place cel mai mult:

Vedeți că în cele din urmaă am devenit cam blondă, dar este doar de la jumate în jos. Stiu ca pentru mulți ombre înseamnă că contrastul ar fi trebuit să fie mai mare, eu însă am optat pentru mai multă naturalețe.
Cine este cointeresat ne găsiți la numărul de contact: 0(22) 92-90-58 Salonul Ana.

Comments

37 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*