Beauty Fashion

Project Nr.3 – Sensuality


So, here is the last project of this summer before leaving on holiday. I teamed up again with my talented friend Diana for this gorgeous project. This time, we decided to make Ana look very sensual. For this image we did at my beauty salon a really big and classy braid, that suits her face very well and as for the makeup, I went for a glamorous night one. To make the whole idea look even more proper, we used a beautiful red maxi dress and gorgeous Ava’s Design necklaces. For comparison, you can check the “Femininity” and the “Tribal” projects. I would really like to know which project is your favorite one. Have a great start of the week!

[RO] În sfîrsit pot să vă arăt si ultimul proiect din această vară, făcut în colaborare cu Diana Grițenco. De această dată am hotărît să-i creăm Anei o imagine foarte senzuală. Pentru acest tip de imagine, i-am legat părul strîns în coadă si i l-am împletit foarte lejer cu scopul de a-i scoate în evidență trăsăturile frumoase ale feței. Machijul este unul pe care vroiam de mult timp să-l fac, însă nu prea am avut ocazia pentru că este unul foarte pronunțat, diferit si este nevoie de mult curaj pentru a-l purta la un eveniment de seară. Pentru a completa si a obține acel aer senzual dorit, am completat look-ul cu o rochie Snobbish Breakfast si superbele coliere semnate Ava’s Design. Cred că ne-a reusit de minune si acest ultim proiect din această vară. Încercăm din tot sufletul să promovăm coafurile naturale, completate cu un machiaj care nu ar face nimic decît să evidențieze frumosul în femei. Vă îndemn să vă îngrijiți, să fiți femei, să purtați accesorii semnate Ava’s Design care vă oferă o gamă largă de produse moderne, în trend si corespunzătoare pentru multe evenimente. Vreau totusi să stiu, care din aceste trei proiecte v-a plăcut cel mai mult ca idee si realizare?

Foto+editare: Diana Grițenco
Coafură: Pouh Nicoleta, Salon “Ana”
Makeup: Ana Ciorici(Eu), Salon “Ana”
Rochie: Snobbish Breakfast
Accesorii: Ava’s Design

Desigur că coafura si machiajul au fost făcute la mine la salon. Pentru mai multe detalii, ne găsiți după harta de mai jos:

Comments

16 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*