Different

Mimi Party


On friday I attended the presentation of a new local wine called Mimi. As the party took place at six o’clock PM at a hotel terrace, I decided to wear a simple cocktail dress. My outfit was basically black, but the the rocking golden belt and the sandals made it look chic and extravagant. I loved the presentation, the wine and the beautiful singer that entertained us. At a six o’clock party you don’t want to look very glamorous or too arranged, that’s why I put the accent on the accessories and let my hair play in the wind.

[RO] Vineri am fost la prezentarea unui nou brand de vinuri autohton, care se numeste Mimi. Petrecerea a avut loc la ora 6 seara, la terasa hotelului Jolly Alon. La asa tip de prezentări/petreceri nu vrei să fii prea aranjată sau să arăți că ai depus prea mult efort, motiv din care am optat pentru o rochie simplă neagră, lăsînd centura cu ținte si sandalele să se facă remarcate. A fost o petrecere interesantă, unde am mîncat gustos, am degustat vinul Mimi, care este foarte bun si am avut parte de muzică live de la interpreta Kristina Si.
Cîstigătoarele concursului ogranizat vineri pe blog sunt Alina Triboi, Cornelia Podorojniuc si Mihaela, familia căreia încă nu am aflat-o. Fiecare din cîstigătoare a primit de la mine cîte un e-mail. Mersi mult pentru curaj si participare fetelor. Sper că în viitor mai organizăm asa gen de concursuri si că fiecare din voi va avea măcar o dată sansa de a cîstiga.

Asos dress, spike belt, spike bracelet
BCBG clutch
Mango sandals
Sinequanone leather bracelet

Comments

15 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*