Family Fashion

Perfect Selfie Pentru Mămici

bty
bty

Activitatea mea în industria frumuseții și cea a blogging-ului presupune mereu să fac poze de o calitate foarte bună. Ca make-up artist voi opta mereu pentru un telefon cu o cameră foto profesionistă, care ar poza lucrările mele, produsele dar și textura machiajelor foarte bine. Tocmai de aceea acord o atenție mare modului în care fac astfel de poze, dar și atunci când vine vorba de selfie-uri.

Pe săptămână cred că fac minim 50 de selfie-uri și sunt mereu atentă ca pozele mele să iasă cât mai frumoase. Anume din acest considerent am optat pentru telefonul Huawei P9, deoarece camera acestuia are modul Perfect Selfie, care îți permite să te joci cu felul în care vrei să arate tenul și fața ta.

Chiar și atunci când sunt mega ocupată acasă, cu copiii și vreau să fac poze cu ei, Perfect Selfie captează instant cea mai bună lumină și îmi creează cele mai bune amintiri cu picii. Ca mamă ocupată nu am întotdeauna timp să mă aranjez așa cum aș vrea. Huawei P9, însă, mă ajută să aplic efecte de înfrumusețare a feței, de la tonul pielii până la forma feței și astfel să arăt fresh. Acest efect de înfrumusețare a feței face o treabă excelentă. Așa, chiar dacă sunt obosită pozele mele vor ieși întotdeauna luminoase și profi. Cel mai important este să ai parte de o lumină bună de zi, sau o lumină albă de seară. Trebuie să-ți cunoști cel mai bun “unghi” și vei avea cele mai tari selfie-uri.

Recomand acest telefon tuturor celor care își doresc să aibă cele mai frumoase selfie-uri! Vedeți singuri mai jos ce poze face!

bty
bty
bty
bty
bty
bty
bty
bty
bty
bty
bdr
bdr

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*