Different

Shoes Shoes Shoes

IMG_1752
It seems that stilettos took over the fashion world. If you look better, almost every brand has its own model of stilettos in their collections, starting with Saint Laurent and ending with Gianvito Rossi. Even my mom has in her closet some ten years old stilettos :).

And why not investing in something so classy, elegant and super resistant in time? Well, check out my colorful stilettos collection and my super minimalistic sandals in beige and in black. What other colors than basics would you need to match every outfit?

[RO] Se pare că modelul stileto de pantofi au cucerit lumea modei cu totul. Dacă vă uitați atent prin magazine, observați foarte bine că aproape orice brand începînd cu Saint Laurent si terminînd cu Zara si Gianvito Rossi au în colecțiile sale de ani bani acest model de pantofi. Chiar si mama are acasa o pereche, două de acest fel de pantofi de acum 5-10 ani.

E clar ca modelele astea noi sunt puțin reinventate, cu botul nu atît de lung ca cîndva si cu tocuri foarte înalte. Anume aceste caracteristici îi fac să fie atît de sexy pe picior.

Si de ce să nu investesc în ceva ce va rezista în timp cu siguranță, mi-am zis eu de fiecare dată cînd procuram încă o pereche nouă de stiletos :). Vedeți mai jos o parte mare din colecția mea de pantofi stileto. Ah da, si să nu uităm că găsim asa model de la cel mai mic brand pînă la cel mai mare.

Că tot vorbim de încălțăminte care rezistă în timp, vedeți si două modele de sandale minimaliste, în culori absolut clasice, care se potrivesc la orice ținută.

IMG_1751

IMG_1754

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*