Changes in my…body!

June 13, 2013 20 comments

IMG_2627
It was about time that I see some really big changes in my body. I always ate how much I wanted, but I always went to hard workouts and different sports.
As I’m pregnant almost 6 months now, the other day I decided to see my weight. Guess what? I put on 7 kg already!!! At the beginning it was a shock, really, because I never weighed 70 kg, but then I decided to think about all these 6 months, about what I ate and what activities I did.
There were no activities, because I really didn’t have much energy to work, to do everything around the house and to go swimming or at yoga. And yes, I ate a lot the first four months, because I was not filling very well if I didn’t :).
I still feel good and take care how I dress, because the right clothes can really fit your body and show you very slim. It’s all about wearing the right clothes, feeling comfy and eating a looot of salad and drink a lot of water.
In the end, the most important thing right now is my child, really. I care less about my weight, because I know for sure I’m gonna get rid of all these kg as soon as it will be posible.
P.S. Thanks to my mom for my long and slim legs. They really help me out right now!
Stay healthy!

[RO] Era si timpul să văd ceva schimbări fizice pe corpul meu. Cîteva zile în urmă, m-am cîntărit asa din curiozitate să văd cîte kgt am adăugat. Văzînd la ce arată cîntarul nu înțelegeam, ori văd eu prost, ori ce văd nu este adevărat, ori ce naiba se întîmplă?
La aproape 6 luni de sarcină, am adăugat 7 kg sănătoase. În viața mea nu am cîntărit 70 de kg. Mai mult mă miră faptul că eu nu le simt pe corp. Văd schimbările fizice în oglindă, dar nu le simt atît de mult pe mine. Si mai mult mă sperie faptul că mai am pînă la termenul final încă trei luni si jumate, în care nu am idee cît o să mai adaug :).
Eu nu m-am simțit cel mai bine primele patru luni, de aia eram mereu nevoită să mănînc cînd aveam starea de vomă si să dorm cît mai mult. Cred că efectul mîncat/dormit a contribuit mult la depunerea acestor kg. Sinceră să fiu, nu aveam energia necesară pentru plimbări, sport, lucru, muncă casnică si celelalte. Abia acum mă simt mai energică si oricum obosesc cît ai zice peste.
În loc să mă panichez, ne-am impus niste reguli. Am zis să tai din fainoase, pentru că eu ador pastele si pot să le mănînc de trei ori pe zi. Să tai din pîine, pizza, tartine si mîncarea consistentă de după 7 seara.
În mare parte nu-mi fac griji pentru kg în plus, pentru că stiu ce fel de persoană sunt si că voi scăpa de ele îndată ce voi avea posibilitatea pentru că sportul ocupă un loc primordial în viața mea.
Pînă atunci nu-mi rămîne decît să port haine potrivite, pentru că acestea în mare parte ne pot salva de la multe. Sunt ca un camuflaj pe o durată scurtă de timp la moment.
P.S. Mersi mamei pentru picioarele lungi si slabe, care mă salvează!

IMG_2598

IMG_2600

IMG_2603

IMG_2608

IMG_2614

IMG_2625

IMG_2627

IMG_2637

Mango tee
Zara shorts
Dolce&Gabbana miss sicily bag
Moschino sandals
Ava’s Design tribal necklace
Vintage long necklace and bracelet

Comments

View other posts from Fashion category

20 Comments

 1. Ana, esti minunata! eu am pus 25 de kg in perioada sarcinii si le-am dat jos in primele 2 saptamani dupa nastere. sa nu iti faci griji! te puup

 2. Daca n-as stii ca esti graviduta in tinuta asta nici n-as zice ca ai un bebe in burtica…arati fantastic! pupici

 3. Arati superb Anisoara!

 4. Ana, tu asa de bine alegi haine, ca practic nici nu se observa ca ai pus kg in plus sau ca esti insarcinata. La moment sunt in aproape 7 luni de sarcina si la fel ca si tine, am avut un soc, care dureaza si pina acuma, ca eu niciodata in viata mea nu am cintarit 60 de kg ( greutatea mea normala este 45-50kg). am crezut ca cintarul greseste si m-am cintarit din nou, din pacate nu greseste :( insa la fel sunt de parerea ca fiind un om puternic, poti slabi foarte repede dupa nastere, iar sanatatea copilului ramine pe primul loc :)

 5. CHIAR ARATI BINE! INTR-ADEVAR SA NU FI STIUT CA ESTI GRAVIDA, NICI NU AS VEDEA!

 6. Oricum arati minunat, chiar daca ai cateva kg in plus!

  Asta este unul dintre “sacrificiile” pe acre le facem noi femeile, ca mame!

  http://www.tendinteinmoda.com

 7. si eu la fel ca tine imi pun restrictii in ceea ce priveste mincarea, da de la 1 iulie am zis ca merg la un program special pentru gravide, mai mult ca atit ca este si benefic

 8. frumos camuflaj pentru o bebica dulce mica ;) Va pup! <3

  http://violetik.wordpress.com

 9. Esti foarte frumoasa! Si eu am luat avant inca din primul trimestru de sarcina dar am reusit sa ajung la o greutate normala abia la 1 an si 3 luni dupa nastere. Pana la urma depinde si de organism!

  http://the–street.blogspot.ro/

 10. Creste bebita, creste si mami! Sanatoase sa fiti si sa-i transmiti si ei niste picioare lungi si slabe, ca tare-s frumoase.

  Te-am pupat.

  http://www.peach-punch.com

 11. Arati foarte bine si ai un stil foarte frumos si curat. Imi place!

 12. Atâta timp cât nu uiți că nu mănânci cât doi, deși e clar că sunteți doi, eu zic să nu-ți faci griji.
  E normal să iei în sarcină între 10 și 15 kg, din care mai mult de jumătate vei da jos exact din ziua nașterii.

  • corect Zadin! eu am dat jos chiar in maternitate 10 kg, cele 3 le-am dat intr-o luna, am revenit la greutatea mea de pana la sarcina! totul depinde de organism totusi!

 13. Ana, tie iti doresc o sarcina usoare si frumoasa! Numai bine tie si fetitei!

 14. Foarte frumoase pozele iar tu eşti tare finuţă.

  Sănătate copilaşului!

  Pupici

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *