Golden Globes hairstyles and makeup

January 15, 2013 5 comments


I think everyone saw the best and the worst dressed at the GG, but I just want to make a point at the looks some stars chose. Just pay attention at their gorgeous dresses and simple hairdos and makeups. There is no sign of bright color on their eyes and ridiculous hairdos. Each of the women below have a shiny makeup, letting the eyes pop and their hair just look perfect. Most of them opted for retro, glam waves, but I noticed some braids, buns and straight hair as well. Just look how simple and natural most of them look. I just have to say girls, less is definitely more. Watch all the looks and learn!

[RO] Cred că majoritatea din voi au văzut ținutele starurilor de la premiile Golden Globes, iar scopul meu în postarea de azi este să vă atrag atenția asupra coafurilor si a machiajurilor alese. După cum vedeți, rochia este cel mai important detaliu în ținutele starurilor, iar restul s-a creat în jurul acesteia. Majoritatea starurilor au un look impecabil, parul străluceste superb, iar tenul acestora este practic perfect. Spuneți-mi fetelor, vedeți undeva curcubeu si culori aprinse pe pleoapele acestora? Vedeți undeva accesorii în plus în păr sau bijuterii întortocheate? Uitați-vă ce imagini simple si naturale au majoritatea femeilor. La toate sunt accentuați bine ochii, dar fără exces, iar valurile alea retro stau si ele într-un mod natural. Am observat multe bucle retro-glam, păr întins perfect, cocuri simple si cosițe. Uitați-vă atent la imaginile starurilor si învățați cum să vă pregatiți pentru un eveniment fără a exagera.

P.S. Less is definitely more!

Comments

View other posts from Beauty category

5 Comments

  1. Citesc des blogul tau insa citeodata am impresia ca vrei sa demonstrezi cuiva ca esti superioara la tot…. Da intr-adevar machiajul si coafura sunt de 10+…dar modul tau de a comenta acest lucru e foarte urit.. Nu toate persoanele au gust, sau au posibilitate de a apela la un visajist bun sau la un stilist… Chiar imi pare rau si e urit ca ai scris asa o fraza precum “invatati cum sa va pregati pentru eveniment” de parca ai fi o profesoare…Sorry dar asa nu e mod de a comunica cu o persoana…Pe linga prietenele tale mai citesc blogul si fetele simple care viseaza sa aiba macar o haina din cele pe care le ai si asa cuvinte sunt pur si simple a unei fete rasfatate…As remarca ca ai mai facut asa o aluzie cind ai vorbit despre Revistele locale ( Vip Magazin) in care tiai aratat ego-ul tau prin faptul ca teai machiat singura sau ca nus ce… Acum imi dau intrebarea asta e un blog de fashion sau blog cu poze si comentarii a unei fete care citeodata se trasforma intr-o domnisoara cu ego-ul prea mare? Cer scuze dar asta e parerea mea persoanala si deloc nu critic ceea ce faci, admir, insa citeodata poate ca nu ai prea buna dispozitie dar creez un aspect de o domnisoara rasfatata….

    • Cris poate citind acest articol ti s-a creat aluzia ca vorbesc de sus sau ca incerc ceva sa demonstrez. Ideea mea era, de fapt, să arăt fetelor care intră pe acest blog că e mai bine totusi să-ti îdrepți singură părul acasa si sa te machiezi lejer cu un rimel si un blush, decit să mergi la un salon scump si sa iesi ca o coțofană. Si da, sunt de acord că nu toate femeile au simtul bunului gust dezvoltat, de aia si am scris uitati-vă la aceste poze si invățați. Numai nu am zis-o cu superioritate sau cum ti s-a parut :)

  2. Da sunt deacord aici…nustiu cum dar fetele care predau cursurile de machiaj nu invata vitoarele visajiste sa machieze miresele cit mai natural sa le sublinieze naturaletea sa.. Ma rog machiez si eu mirese si domnisoare insa mereu incerc sa le fac cit mai naturale fara mult fon de ten si pudra care parerea mea nici nu se combina…Dar sunt gusturi diferite si citeodata parerile noastre a celor care lucram asupra unei mirese nu conteaza pentru ca e mai importanta parerea celor din jur decit a persoanei care isi face meseria cu gust )

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *