Instaweek

December 21, 2012 11 comments


This post should be called instamonth, because it’s been a while since I didn’t make a post with my instagram photos. You can find me there by searching anaciorici. Here are some photos from my trip to Bucharest, from several local events and from my daily life. Enjoy the photos and have a great start of the weekend guys!

[RO] Demult nu am făcut vreo postare cu pozele mele de pe instagram. Acolo aveți ocazia să vedeți primii pozele de la evenimentele la care merg si cele din viața mea de zi cu zi ( în caz că vă interesează). Azi vreau să vă arăt pozele din călătoria mea în Bucuresti pentru Gala Avanpremiere, pozele de la tîrgul de haine organizat de Feminim Dom, unde multe din voi au contribuit la fericirea unor copii nevoiasi prin procurarea hainelor mele. Pe lîngă petrecerea organizată de Felcia Optic Center cu ocazia prezentării brandurilor Miu Miu si Stella McCartney, veți avea ocazia să vedeți ceva poze de la prezentarea colecției “Black Indigo” realizată de Di Vero în colaborare cu Alla Vengher. Colecția a fost ok, însă locul în care a fost prezentată ( Gara Feroviară) si prezentarea în sine au fost deosebite si foarte frumoase. Mă găsiți pe instagram căutînd “anaciorici” sau vedeți profilul meu aici.

Pozele din Bucuresti

cu Ioana de la Fashezine

Gala Avanpremiere

I had the chance to visit BCBG store

Pozele de la petrecerea Felicia Optic Center

Pozele de la tîrgul Feminim Dom

Pozele de la prezentarea colectiei DiVero x Alla Vengher

Si acum vreau să vă arăt o ținută “black tie”, care se cerea în invitația pentru “Balul Brazilor” organizat de Nata Albot si Doina Cernavca. Desigur că moldovenii nu stiu ce e aia o ținută “black tie” si doar eu si organizatoarele balului purtau asa ținute. Da, eram ca regina balului si m-am simțit straniu, dar si frumoasă :).

Si ceva poze de zi cu zi

my art
studded ugg

Comments

View other posts from Different category

11 Comments

 1. Nice car! Frumoase poze! Ti-ai facut tatuaj?

 2. Nu mai trebuie sa.ti spun ca esti frumoasa pentru ca am mai facut.o pe cateva ori:*
  Vroiam sa te intreb de unde ti.ai luat ugg.urile si daca ti.ai pus tu capsele alea si cum?:(Mersi:*:*

 3. Vreau mai multe poze si detalii de la Balul Brazilor!
  Pupici, Dia.

  http://www.peach-punch.com

 4. lovely dear, as usual:*

  iar la Balul Brazilor ai fost simply stunning:)

  te pup,

  Dinna

 5. esti superba in toate pozele! Pup

 6. spunemi te rog daca blugii din ultima apoza sunt Diesel??
  Si cit ar costa in total Uggurile + tzintele??

 7. Numai cu bloggerite pe care le ador esti in poza <3.
  Sper ca ti-a placut capitala noastra draga(Bucurestiul) si eu una sper sa te pot intalnii intr-o zi.Din cate am vazut de cand iti uramaresc blogul,esti o persoana minunata :*!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *