Yellow in winter

December 3, 2012 17 comments


Although it’s december, the weather doesn’t seem like winter at all. On friday and saturday I almost heard the birds singing and it felt like spring so much. The +15’C weather allowed me to wear some bright colors and easy clothes. This top that you see on me is actually from H&M and it’s from faux leather. How cool is this yellow combined with some blue details and basic black color? Just be bold, even in the cold period of the year and make your days prettier with colors. Have a great start of the week guys!

[RO] În decembrie ne asteptăm, de fapt, la zăpadă multă, în schimb anul acesta am primit soare si o temperatură de +15’C. Nu pot să zic că acel soare de pe data de 30 noimebrie si 1 decembrie nu mi-a plăcut, pentru că au fost ca două zile de balsam pentru suflet. Am profitat din plin si am purtat si haine colorate. Ținuta mea de vineri a fost constituită în mare din piese din piele ( chiar si topul de un galben magnific este din piele) si accesorizată cu detalii de un albastru electric. Am zis că ar fi păcat în asa zi cu soare să nu port haine îndrăznețe si culori orbitoare. Vă îndemn fetelor să vă ridicați dispoziția cu culori vii si să ne colorați orasul si străzile acestuia, căci si asa este destul de sumbru. Să aveți un început de săptămînă frumos!

H&M top
Benetton skirt
Diesel blazer
DKNY boots
Debenhams bag
Bone necklace

Comments

View other posts from Fashion category

17 Comments

 1. nu vrei sa faci un video in care sa ne arati cum iti faci buclele astea minunate? :) sau macar ce placa folosesti,in caz k folosesti placa

 2. Îmi plac la nebunie accentele albastre.

  http://www.zadinblog.com

 3. F fumoasa toata tinuta, te prind de minune culorile fluorescente! Iar de botine ce sa spun, sunt grozave!!

  Un decembrie de vis iti doresc!

  Dora

 4. DA, INTR-ADEVAR TINUTA E ATRAGATOARE SI PLACUTA! papucii cred ca ii voi visa la noapte, vreau si eu o pereche la fel!

 5. ioi ce mult imi place tinuta asta. Esti superba

 6. accentul albastru este la fix!
  Frumoasa, ca de obicei:)

  Pupici,
  Silvia

 7. Noi doua parca ne-am inteles, in galben de luni :D

  Esti frumoasa ca de obicei!

  Pup http://www.peach-punch.com

 8. Hi i am following u via fb! I love ur style and this yellow is amaz on u!! Wanna follow each other via gfc or fb? Giulia fashionmamas.blogspot.com

 9. lovely outfit!

 10. Ce par frumooos. Sa nu te tunzi,sa il lasi sa creasca pina la fund :x

 11. Foarte frumoasa!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *