Color me bright

June 22, 2012 19 comments


I know it’s the second post in a row with this skirt, but I wanted to show you guys the casual look you can make with such a playful skirt. The perfect combination for green is definitely yellow and crazy colorful accessories. Sometimes the right bright clothes, a pair of flat sandals and a good book can make your day. Versatility in a piece is very important, that’s why I really love to wear one thing in different ways and for different events. P.S. Special thanks to my friend Sanda for this amazing Bookletta bag and for the book from inside!

[RO] Stiu că este a doua postare la rînd cu această fustă, însă am vrut să vă arăt cum poate fi purtată o piesă pentru evenimente si zile diferite. Pentru o zi obisnuită de lucru si de vară, am asortat fusta de un verde smarald cu un maiou galben pentru un contrast nebun, accesorizînd-o cu o pereche de sandale fără toc si bijuerii colorate. Încălțăminte comodă, Bookletta, o carte interesantă si hainele colorate mi-au făcut ziua mai frumoasă si mai plină de viață.

Zara skirt
Mango t-shirt
Carlo Pazolini sandals
Bookletta bag
Swatch watch
Zara necklace
D&G rings

Comments

View other posts from Fashion category

19 Comments

 1. woow ,beautiful and lovely skirt, my dear!! <3

  http://therubberdoll.com/

 2. Dragutaaa…combinatia de culori chiar este foarte reusita; si ce carte?

 3. asa de summerish si plina de viata ! si bookletta asta are ea ceva deosebit de frumos :)

 4. Ur outfit is so cute! Iar accesoriile, goooooosh, ce nebunie de culori <3
  kiss kiss,
  The Indie Chase Blog

 5. Ce-mi place fusta asta <3 si bookletta!

 6. Esti superba! Imi place mult fusta:X

  SandraB.ro

 7. Salut! Îmi place foarte mult această ţinută. Avînd în vedere canicula, cred că faci un lucru absolut minunat, să combini haine care sunt frumoase şi comode în acelaşi timp. Bravo. O vară răcoroasă îţi doresc…:)))

  • Lidya..pozele le-am facut la inceput de saptamina..chiar nu credeam ca va fi asa de cald..si mi-a fost tare cald!! Crede-ma ca zilele astea am umblat doar cu paru-n coc si cu rochitse lejere:)

 8. Anna esti superba ca de obicei…..daca folosesti solarul …fa o recomandare…..

  • Alina ar fi culmea sa folosim vara solarul! Eu am mers la bazin de prin aprilie..de aia sunt asa bronzata:)

 9. Ana esti f frumoasa doar ca in ultimele posturi arati diferit la fata!

  • Pentru ca daca atragi atentia la fata..in penultima postare sunt machiata tare..iar in aceasta doar cu creion si rimel:) Cred ca din acest motiv:)

 10. Buna.Ai luat fusta de la Zoutlet? :) P.S. dupa ce am vazut un post mai vechi de al tau unde purtai niste ochelari de pe asos.com mi-am luat si eu o pereche asemanatoare:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=284830028280813&set=a.145525122211305.28151.100002614557044&type=3&theater
  Fashion blogul meu preferat!!!

 11. atat de fresh! Perfect pentru o zi torida ;)

 12. tinuta este superba. chiar se potriveste cu anotimpul. emana energie si incredere.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *