Vintage

June 18, 2012 9 comments


The other week I was at my mother’s in law house where I had the luck to discover some vintage unique pieces. Some of those pieces went directly to the modification, but this piece that you see in today’s post is actually a skirt that fits me perfect. For its first time, I decided to make the skirt a dress with the help of a belt. This piece has more than twenty years and the history behind it fascinates me. Every time I look at it, it brings me back in the USSR. I feel very lucky to have found this skirt and I can’t wait to show you guys the other beautiful vintage pieces that I found. What do you think about this outfit?

[RO] Săptămîna trecută am fost la soacra mea acasă, unde am avut norocul de a găsi niste piese de pe vremea tinereții ei, care sunt  unice. Această piesă pe care o vedeți în poze, care de fapt este o fustă transformată în rochie cu ajutorul unei cureli, este una din cele cîteva pe care le-am găsit. Mă fascinează imprimeul deosebit si culoarea acesteia, cît si istoria care stă în spatele acestei piese. De fiecare dată cînd ma uit la această fustă, gîndul mă duce înapoi în vremea sovietică. Am si eu în garderobă o piesă vintage care chiar are o valoare si o istorie în spate. As vre să stiu ce părere aveți de această piesă?

Vintage dress
Musette belt
Carlo Pazolini heels
YSL ring
Asos spike bracelet
Bone bracelet from Barcelona
Bone necklace

Comments

View other posts from Fashion category

9 Comments

 1. Ooooohhh !!! Lovely !!! Atit de frumos si original :) in principiu, ca de obicei, fascinanta :) sa ai o săptămâna frumoasa :) inelul de la YSL, rupe !!!!

 2. foarte dragut! Si very joyful pics :)

 3. Arati superb in orice…Astept cu nerabdare de fiecare data urmatoarea postare.!!!Daca este posibil vreau nr.de telefon de la salonul tau,mersi!

 4. apropo, si bunica mea are asa costum…fix fusta…e super.

 5. E superba, din poza pe care o postasei pe facebook nu ma asteptam sa fie fusta dar rochie intreaga cu umerii acoperiti, da e super pt ca o poti purta si ca fusta lunga, gama de culori e stunning si backgroundul galben e tare potrivit.
  xo Dia!
  http://www.peach-punch.com

 6. Printul e fantastik!

  Mie imi plac mult de tot haineel vintage :)

  Are mami o gramada spre bucuria mea :))

  http://www.nicoleta.me

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *