Bookletta

May 23, 2012 9 comments


So proud to be the owner of this amazing bag designed by my friend Sanda from my country. It’s a special bag dedicated to books. As you can see there’s a special see-through place ( window) for my book or iPad. The bag is also very stylish and can be ordered in any color combination that you like. I decided to have this snake multicolor and ivory combination as it fits perfectly my casual style. If you are interested in this kind of bags, check out their site.

[RO] Sunt foarte mîndră să fiu proprietara unei genți create de cunoscuta si prietena mea Sanda Cojocaru. Pe lîngă faptul că este o persoană de la mine din țară, ce mă face si mai mîndră, geanta este o creație neobisnuită si originală. Originalitatea ei se datorează scopului cu care a fost creată această geantă. Fiind inițiatoarea proiectului “Citesc, deci sunt sexy”, Sanda a venit cu un concept inedit dedicat tot cărților – această geantă. Geanta, care este numită “Bookletta” poate fi găsită în variantă mini, ca cea pe care o am eu, si în variantă maxi. Pentru a afla mai multe despre cum puteți procura această gentuță inedită, accesați site-ul aici.

Bookletta bag
YSL Tribtoo shoes
Mango t-shirt
Zara shorts
Meli Melo necklace
Versace watch
Asos spike bracelet
Diva white bracelet

Comments

View other posts from Fashion category

9 Comments

 1. Super! Imi place la nebunie colierul!

 2. Buna am citit mai demult despre bookleta e foarte originala geanta insa e cam scumpa pentru o gentutsa asa mikutsa ))) in rest ador sa privesc tinutele tale si mereu ma inspir din ele :) Sa ai o zi buna !!!!

  • E scumpa pentru ca e din piele..dar am inteles ca in curind vor aparea genti din piele ecologica la pret mai mic:) asha ca stay tuned:)

 3. Sunt superbe gentile, eu personal prefer the maxi Bookletta, pacat ca nu fac livrari si in SUA :(
  xoxo Dia!

  http://www.peach-punch.com

 4. love your necklace and the bag is amazing… should put my hands on one :)

 5. Very nice site, thanks for share this article with us

 6. rock on! i love this stuff

 7. this is pretty amazing

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *