Femininity

May 8, 2012 18 comments


Tomorrow is going to be a better day, but today I feel disappointed the way life treats some people and their decisions. That’s why my post is going to be very short. This dress, bought from a local showroom, reveals completely my femininity. The simplicity of the dress lets the color make its magic and the right accessories makes it look very elegant and chic.

[RO] Mîine va fi o zi mai bună, dar azi este ziua în care sunt dezamăgită pentru felul în care viața îi tratează pe unii oameni si deciziile lor. Decizia mea de azi înainte e să nu-mi pierd timpul pe persoane care nu merită si să mă concentrez pe cele mai importante valori din viață. Din acest motiv postarea de azi va fi foarte scurtă si la temă. Rochia care o vedeți în poze este de la Di Vero, un salon de rochii care s-a deschis recent în Chisinău. Îmi place la nebunie modelul simplu al rochiei si culoarea sa magică. Accesorizată cu bijuteriile si încălțămintea potrivită, rochia îmi evidențiază feminitatea la maxim.

Di Vero dress
Mango sandals, necklace and bracelets
BCBG clutch

Comments

View other posts from Fashion category

18 Comments

 1. cristina

  Anisoara, iti doresc din suflet sa fie totul bine ! esti tare draguta ca om, si foarte frumoasa ca femeie :) ginduri bune si o zi frumoasa sa ai :* apropo, rochia e formidabila !!

 2. Cam tristutza! :)
  Capul sus: ce nu te doboara, te face mai puternic!

 3. Beautiful dress! You look like a goddess! :D
  >:D<

 4. Este superba rochia si iti vine foarte bine!pup

 5. Afrodita! Esti zeita frumusetii, intruchiparea perfectiunii! Extraordinar de incintatoare! Nu doar haina frumoasa il face pe om… depinde si cine “intra” intr-o astfel de rochie minunata…, iar tu … asa cum am mentionat deja, esti intruchiparea frumusetii! ( si unde se afla acest salon de rochii?)

  • Multumesc mult Crista..esti foarte dragutsa! Apasa unde e scris DiVero in text sau la urma si te duce la pagina lor de fb..si acolo vezi toate detaliile:)

 6. Marinka

  Ana,esti atit de feminina si draguta,arati superb!

 7. rochia e superba. viata e uneori ciudata. dar tot ce nu s-ar intampla este spre bine.

 8. foarte frumoasa rochia! iar culoarea te prinde atat de bine! :)

 9. WOW!!! this dress/ style suits you perfectly! the necklace is simply gorgeous!!!

 10. Frumoasa rochia! te pune in valoare:)

 11. stefania

  Foarte frumoasa rochia si iti sta minunat cu ea! Intrebare delicata, daca nu te superi. Cum faci sa porti si sutien si sa ai si spatele gol, frumos? :)

  • Mersi Stefania:) Aici spatele nu era chiar atit de gol..doar ca breteaua sutienului din spate era mai jos:)

 12. Very nice look! great dress!!

  http://themadcreationist.blogspot.it/

  Giuseppe

 13. Hello there, I found your website via Google while searching for a similar subject, your web site came up, it appears good. I have bookmarked to favourites|added to my bookmarks.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *